David Nielsen: Fuld fokus på FCN

AF: Af: SHC / Foto: Nikolaj Rønnow og Getty Images - 21. april 2021

I morgen aften venter der en ny kamp for holdet efter gutterne så flot i søndags spillede os op på andenpladsen i 3F Superligaen.

I morgen aften venter der en ny kamp for holdet efter gutterne så flot i søndags spillede os op på andenpladsen i 3F Superligaen.

FC Nordsjælland venter nemlig på deres hjemmebane, Right to Dream Park i Farum, hvor der er kampstart kl. 18 i runde 35, der er næstsidste runde i mesterskabsspilet.

Og efter dysten mod FC København i Telia Parken i søndags venter der os nu en ny og svær modstander som vi har besejret i alle vores tidligere møder i denne sæson. Senest i Ceres Park i sidste måned, hvor vi vandt 2-1. Og på Right to Dream Park vandt vi også vores seneste møde tilbage i november sidste år med 1-0.

Men det er alt sammen fortid. I morgen er det en helt ny kamp.

- FCN er en svær modstander, der har nogen andre styrker end vores seneste modstander, og vi ved, hvor ondt de kan gøre på alle hold. Så vi kan ikke bruge til noget, at vi har vundet over dem før. I morgen er en helt ny kamp og vi kommer til at gå ind til den med stor fokus på vores egne styrker og med respekt for FC Nordsjællands styrker og deres dygtige spillere, hvis kvaliteter, vi skal dæmme op for, siger cheftræner David Nielsen dagen inden turen igen går til Sjælland efter søndagens sejr over FC København.

Ny dør åbnet
De tre point i den kamp bragte os op på andenpladsen inden kampen i morgen og med to runder igen har holdet dermed åbnet en ny dør mod en anden farve medalje end den bronze, som allerede i søndags blev sikret. 

- Vi er et godt sted i tabellen og har givet os selv en mulighed for at opnå noget mere end vi allerede har gjort. Det er vi glade for og det giver en god energi frem mod i morgen aften, hvor der venter os en ny svær kamp. Vi er langt fra færdige og der er to kampe endnu, hvor vi skal i ilden igen i morgen. Så det er en spændende tid, hvor det drejer sig om at holde fokus på den opgave, der er foran os - og det er at gå ud og skabe et godt resultat mod FC Nordsjælland i morgen aften, siger David Nielsen.

Der er kampstart på Right to Dream Park kl. 18 i morgen. Vi minder om, at der ikke er noget udebaneafsnit som følge af Covid-19 restriktioner og dermed heller ikke adgang for fans af udeholdet.

Kampen kan dog ses i TV, hvor TV3 Sport sender den med optakt fra kl. 17.30, ligesom den kan følges på vores live twitter.

Getty Images -1179724276

(David Nielsen fejrer sejren senest vi var på Right to Dream Park. I morgen skal vi afsted igen)

Koncernpartnere

+