- Fansene vil give ekstra energi

5. juli 2020, kl. 10:25

Cheftræneren og holdet ser frem til igen at opleve Ceres Park med publikum på lægterne.

I aften vil der igen være tilskuere på Ceres Park i større antal. Og det glæder cheftræner David Nielsen, der ser frem til, at spillerne igen for alvor kan mærke opbakningen fra lægterne efter vi ellers i en periode først har spillet uden fans og derefter blot med 300 tilskuere, som har gjort det flot, men ikke fylder alverden på Ceres Park. 

- Vi føler os alle sammen priviligeret over, at det har kunne lade sig gøre at få fansene tilbage og det glæder vi os til. Vi er, hvor vi er i tabellen, fordi vi har nogle fantastiske fans. Det har de været både på udebane og på hjemmebane, siger David Nielsen, der håber, at mange århusianere vil benytte sig af det nye tilbud om igen, at komme til fodbold i Ceres Park.

- Spillerne glæder sig til at have publikum i ryggen igen, og det kommer til at give ekstra energi til dem inde på banen, tilføjer David Nielsen.

David Nielsen 281019-01 (2)

Selv om det har regnet søndag formiddag i Aarhus, så tegner det til at blive smukt fodboldvejr over Ceres Park i aften, hvor der er kampstart kl. 20. DMI varsler således tørt vejr og måske oven i købet med lidt sol under kampen.

Så kom i Ceres Park i aften og vær med til at bakke holdet op i topopgøret mod FC København.

Billetter købes her >>>

Instagram3 (11)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet