- Fantastisk med fans igen på Ceres Park

Af: SHC / Foto: Nikolaj Rønnow - 2. juli 2020, kl. 13:48

Alex Gersbach glæder sig til at se flere fans i Ceres Park og til at komme tilbage for fuld styrke og i en kamptrup igen.

En boomerang er en australsk opfindelse. En anden australier, der også har været ude og nu er på vej tilbage er Alex Gersbach. Og efter hans comeback oven på en skadespause mod AaB i fredags, ser han nu frem mod søndagens store hjemmekamp mod FC København.

- Vi skal møde et godt hold med stor kvalitet og med stærke spillere. Men det har vi også, og vi skal ud og slå tilbage fra fredagens kamp, hvor vi ikke fik det resultat, vi havde håbet på, lyder det fra Gersbach, der i sagens natur endnu ikke ved om han igen er at finde i en kamptrup, der først bliver udtaget senere på ugen. Men han er på vej tilbage i sin vante form.

- Det var fedt at være tilbage i truppen i fredags. Det har været hårdt at sidde ude, når der har været så mange kampe på relativt kort tid og der derfor har været brug for alle kræfter - så har det været svært ikke at kunne bidrage. Jeg har stadig brug for at bygge på - fysisk og spillemæssigt, og komme helt tilbage i form. Men jeg er på rette vej - og det er dejligt, siger Alex Gersbach.

Skærmbillede 2020-07-02 Kl . 13.42.51

En sejr til gode mod FCK

Australien var med i seneste kamp mod FC København, der - som på søndag - også var hjemme i Ceres Park. Her tabte vi i oktober knebent 1-2 - i øvrigt samme resultat som ved sæsonens første møde mod københavnerne i Telia Parken. Dermed er FCK det eneste hold i mesterskabsspillet vi endnu ikke har vundet over i denne sæson.

- Det tror jeg bare er tilfældigt. FC København er en stor klub med et godt hold, så de vil altid være svære at vinde over. Men kan vi finde tilbage til vores gode niveau på søndag, kan vi gøre ondt på dem. Og hvis der kommer 8-9.000 fans igen - som man snakker om nu - så bliver det også et godt rygstød til holdet, og det er fantastisk for alle i truppen og i klubben som sådan, at der nu bliver åbnet for, at der kan komme fans på Ceres Park igen - det glæder vi os til, siger Alex Gersbach.

Kampen mod FC København spilles på søndag den 5. juli kl. 20. Det almindelige billetsalg åbner i morgen efter myndighederne har godkendt corona-planerne for en forsvarlig indretning af Ceres Park. Se mere om billetsituationen til kampen her.