Fem gode grunde til at komme i morgen

Af: AGF / Foto: Getty Images og Ole Nielsen - 4. juli 2020, kl. 9:31

I morgen er der endelig igen mulighed for at komme i Ceres Park – så efter flere måneder uden tilskuere skulle der ikke mangle grunde til at komme til fodbold. Her får du nu alligevel traditionen tro fem gode grunde til at komme til topbraget i Ceres Park søndag kl. 20.

Vi er tilbage
Efter fodbolden er lukket endnu mere op i den senere uge, kan vi nu tilbyde adgang til mange flere end de 300 vi har haft besøg af i den seneste tid. Med godkendelsen af vores særlig indretning af Ceres Park har vi plads til flere tusind fans til søndagens topkamp mod FC København. 

Så har du savnet fodbolden og stemningen i Ceres Park lige så meget som os, så er det bare med at komme i skoven i morgen, når nu muligheden endelig er der igen. Billetter her >>>

Skærmbillede 2020-07-04 Kl . 09.18.38

Topkamp
Kampen i morgen aften er ikke bare en kamp mod FC København, der altid er store og spændende kampe mellem landets to største byer. Det er også i denne sæson en dyst mellem 3F Superligaens nummer to og tre, og dermed altså en vaskeægte topkamp i Ceres Park.

Det er længe siden, vi har haft en direkte medaljedyst på hjemmebane, men det har vi altså i morgen, hvor vi med en sejr kan bringe os endnu et skridt mod de første medaljer i 23 år. Så holdet får brug for al den opbakning de kan få. Så hank op i vennerne og familien og kom i Ceres Park og støt holdet i den spændende kamp, hvor mesterskabsspillet spidser til. 

Tilskuere , Ceres Park , Århus Stadion 281019-05

Hjemmebanen skal igen være et fort
Inden sidste uges ærgerlige nederlag til AaB havde vi ikke tabt i Ceres Park i over et halvt år. Faktisk skal vi helt tilbage til oktober 2019 for at finde det seneste nederlag på hjemmebane. Pudsigt nok var det til netop søndagens modstandere fra FC København.

Så ikke bare har vi noget at revanchere fra den kamp. Vi skal også tilbage på det gode hjemmebane-spor. Og med opbakning fra mange på lægterne for første gang i lang tid, har vi en god mulighed for at slå porten i igen. Lad os sammen genskabe den gode stime hjemme i Ceres Park.

Skærmbillede 2020-07-04 Kl . 09.13.26

Ferie og fodbold
Vi har aldrig spillet turneringskampe så sent på sommeren som nu. Og sommerferien er startet for skolerne og for mange familier. Så kampen i morgen en god mulighed for at starte sommerferien med en god oplevelse med hele familien.

Pyt med den sene kampstart kl. 20, når ungerne ikke skal op i skole dagen efter. Kickstart i stedet jeres sommerferie i familien med en stor fodboldoplevelse i Ceres Park.

Skærmbillede 2020-07-04 Kl . 09.25.06

Målgaranti?


Mål kan man jo aldrig garantere. Men ser man historisk på kampene mod FC København, så er der statistisk set stor sandsynlighed for mål og god underholdning. Kun to gange i de sidste ti år har vi spillet 0-0 med københavnerne. Og vi har scoret på hjemmebanen i alle kampe i denne sæson på nær to. Lad bare den tendens fortsætte i morgen - naturligvis med flest mål til os.

Jon Thorsteinsson 281019-05

Du finder information og billetter til kampen her >>>

Instagramagf -fck

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet