Flere tusinde AGF-fans på venteliste

Af: BJ - 20. juli 2020, kl. 16:33

Flere tusinde AGF-fans har skrevet sig på venteliste til billetter til opgøret mod Brøndby i sidste spillerunde, og den overvældende interesse er kun blevet forstærket af 4-2-sejren over FC København.

Det ligger allerede nu fast, at AGF's spillere, trænere og stab vil få overrakt medaljer, når slutfløjtet på søndag har lydt i den sidste kamp i 3F Superligaens mesterskabsspil. Hvilken karat er endnu ikke afgjort, men interessen for at være på stadion, når de første medaljer i 23 år hjemtages, er under alle omstændigheder enorm.

Da billetsalget blev skudt i gang, gik der kun få timer, før der var udsolgt. Der blev efterfølgende oprettet en venteliste, som man kunne skrive sig på, såfremt der ville blive frigivet nogle billetter. Den mulighed har flere tusinde AGF-fans benyttet sig af - og sejren over FCK søndag aften har kun været med til at forstærke interessen.

Efterspørgslen overstiger således med adskillige længder den tilladte tilskuerkapacitet, som er godt 8.000 i henhold til de retningslinjer, der er udstukket for at sikre en sundhedsmæssig forsvarlig afvikling af kampen. Og da det forventes, at det kun er 30-50 billetter, der bliver frigivet de kommende dage, er ventelisten nu blevet lukket ned.

- Ventelisten på flere tusinde AGF-fans har kun sat en tyk streg under den helt enorme interesse, vi oplever for kampen mod Brøndby. Vi er naturligvis glade for, at vi kan have tilskuere til kampen, men ærgrer os samtidig over, at vi ikke kan imødekomme den store efterspørgsel, så alle kan være en del af oplevelsen på stadion. Vi kunne have fyldt alle pladser i Ceres Park, hvis det have været muligt, siger Jesper Spangsbjerg, der er billetansvarlig i AGF.

På grund af den store efterspørgsel på billetter har AGF de seneste dage oplevet, at billetter til kampen bliver udbudt til overpris på diverse facebook-sider og fanfora. Det skal understreges, at man på grund af corona-retningslinjerne mod forlangende skal fremvise et gyldigt ID (kørekort, sundhedskort el.lign.), der matcher navnet på ens billet, eller være i følgeskab med den, der har købt billetterne. Hvis ikke man er i stand til det, vil man blive afvist ved indgangen. Derudover skal det også understreges, at det er ulovligt at videresælge billetter til mere end den pålydende værdi.

Har du en billet i overkud?
Såfremt du har en billet i overskud, er du velkommen til at skrive til agf-billet@agf-as.dk. Så kan du få dine penge refunderet, og samtidig gør du en medfan glad. Venligst anfør dit ordrenr. i mailen.

AGF - Brøndby har kampstart søndag kl. 19.00 i Ceres Park.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet