Hans Vestergaard Ejendomme A/S er ny Sølvpartner

Af: BJ - 3. juli 2020, kl. 12:15

Hans Vestergaard Ejendomme, der beskæftiger sig med investering i og udvikling af ejendomme, er ny Sølvpartner.

For AGF er opbakningen fra byens erhvervsliv afgørende i bestræbelserne på at indfri de sportslige ambitioner. En af de erhvervsledere, der gennem en længere årrække har været en god støtte for klubben, er Hans Vestergaard. I forskellige sammenhænge - blandt andet som storaktionær - har han bidraget til, at AGF kan have et konkurrencedygtigt hold i landets bedste fodboldrække, og nu bliver hans virksomhed Hans Vestergaard Ejendomme A/S også en del af sponsorkredsen som ny sølvpartner.

- AGF har stor betydning for Aarhus. Det er byens hold, og jeg synes, det er vigtigt, at byens erhvervsliv er med til at bakke op om, at vi i Aarhus har et fodboldhold, vi alle kan være stolte af og samles om. Derfor har jeg valgt at indgå en partneraftale med de kommercielle muligheder det giver.

- Pilen har de senere år peget i den rigtige retning for AGF - ikke kun sportsligt i denne sæson, men også på den lange bane med planerne om et nyt stadion, og jeg kan kun opfordre til, at vi står sammen om at bringe AGF tilbage til toppen af dansk fodbold, siger Hans Vestergaard.

Hans Vestergaard Ejendomme, der holder til i Pakhusene i Aarhus Ø, beskæftiger sig med investering i og udvikling af ejendomme.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet