Information om kamp på søndag

Af: AGF / Foto: Getty Images - 3. juli 2020, kl. 12:07

Der går lidt tid endnu før vi kan tilbyde billetter til søndagens topkamp mod FC København.

Søndag er der topbrag i 3F Superligaen i Ceres Park mellem nummer to og nummer tre, når FC København kommer på besøg. Efter myndighederne i går åbnede op for flere tilskuere, glæder vi os over igen at kunne tilbyde billetter til kampen.

Vi ved dog endnu ikke præcis, hvor mange vi kan blive, da det afhænger af en endelig myndighedsgodkendelse. Men vi regner med at få plads til mellem 8.000-9.000 fans - med forbehold for godkendelse af de relevante myndigheder.

Vores sæsonkortholdere har netop fået direkte besked på e-mail om, hvordan de på forhånd kan erhverve sig billetter til halv pris - med en fadøl eller vand fra Ceres for at fejre, at de nu kan komme tilbage på Ceres Park. Årsagen til, at sæsonkortholdere skal betale for en billet findes i det faktum, at da fodbolden blev afblæst under corona-krisen tilbød vi - som en af ganske få klubber - at man kunne få refunderet sit sæsonkort. Det skete på en måde som Forbrugerrådet Tænk roste og kaldte lige efter bogen.

Den gang troede ingen, at vi igen kunne få fans i større antal på Ceres Park i denne sæson. Det har så nu glædeligt vist sig, at vi kan igen. Og den situation tog vi højde for, da vi i sin tid refunderede sæsonkortene ved at sikre, at sæsonkortholdere så kunne købe billetter til reduceret pris, hvis den uventede situation opstod, som vi nu står overfor.

Har man som sæsonkortholder yderligere spørgsmål efter man har modtaget information i sin indbakke i dag, er man velkommen til at kontakte AGF Billetsalg på agf-billet@agf-as.dk

Getty Images -1158372699 (2)

Først frit salg fra fredag

Da vi som nævnt stadig afventer endelig godkendelse af myndighederne, så forventer vi, at det almindelige billetsalg først kan åbne på fredag over middag. 

Det kommer til at foregå herfra AGF.dk. Man kan kun købe billet online og ikke ved personlig fremmøde på vores billetkontor. 

I sagens natur er der et begrænset antal billetter til kampen. 

Særlige forhold
Når man har købt billet, opfordrer vi til, at man løbende holder sig orienteret her på AGF.dk og i sin indbakke. For det vil ikke være en normal fodboldkamp på søndag og der vil være flere nyttige informationer man skal kende inden kampen.


For eksempel vil der ikke være salg af mad i boderne, hvor vi kun tilbyder drikkevarer og snacks. Der bliver særlige tidspunkter man skal ankomme på og der vil være anderledes adgangsforhold, samt andre forholdsregler man skal holde sig for øje, ligesom der heller ikke vil være adgang for udebanefans.

I den forbindelse henviser vi til ordensreglementet i 3F Superligaen og på Ceres Park om, at det ikke er tilladt at vise tilhørsforhold til udeholdet som for eksempel trøjer eller halstørklæder andre steder end på udebaneafsnittet, der altså ikke kommer i brug som normalt til kampen søndag. Vi opfordrer også til, at man iagttager de de efterhånden velkendte corona-forholdsregler som at huske at spritte af, holde afstand, hoste i ærmet og den slags. Og i det hele taget, at man tænker sig om og tager hensyn, så alle kan få en god oplevelse, når vi igen kan byde fans tilbage på Ceres Park.

Orienter dig om de seneste gode Corona-råd her >>>

Instagram3 (9)

Hold dig orienteret her på AGF.dk om, hvornår vi præcist åbner for billetsalget. 

Vi takker på forhånd for tålmodigheden og jeres aldrig svigtende støtte. 

KSDH! 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet