Jakob Ankersen forlader AGF

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 28. juli 2020, kl. 11:00

Jakob Ankersen forlænger ikke sin aftale med AGF.

Inden kampen mod OB i morgen aften skal vi sige farvel til Jakob Ankersen, der får overrakt blomster. For kantspilleren forlader nemlig AGF, når hans kontrakt udløber om få dage. Det ligger fast efter han og sportschef Peter Christiansen ikke har kunne nå til enighed om en kontraktforlængelse.

- Vi har haft en god dialog længe, men vi har ikke kunne nå til enighed om hverken økonomi eller længde på kontrakten, hvor det ikke har været muligt at finde konsensus. Så det har ikke været muligt at nå i mål om en forlængelse, fortæller sportschef Peter Christiansen, der er glad for, at der er en kamp mere, hvor vi i morgen kan tage afsked med vores hurtige slider på kanten.

- Så kan vi på en god måde tage afsked med Ankersen, der har gjort meget for vores hold og været en vellidt spiller og holdkammerat, og det er fint, at vores fans dermed også får mulighed for at sige farvel efter nogen gode år. Og vi sender Ankersen videre med et tak for en god tid og et held og lykke med fremtiden, siger Peter Christiansen.

"No hard feelings"
Selv er Jakob Ankersen ærgerlig over, at det ikke lykkes at nå til enighed. Men som han siger, så er der "no hard feelings"

- Jeg har været rigtig glad for min tid i AGF, hvor jeg har været en del af en god udvikling, der forhåbentlig kan kulminere i morgen med en plads i Europa. Nu skilles vores veje så - og sådan er det en gang i mellem i fodbold. Vi kunne ikke blive enige om vilkårene i en ny aftale og så er den sådan set ikke så meget længere. Og når det sker, må man søge hvert til sit. Jeg forlader AGF med gode minder om en god klub og om nogen fantastiske mennesker i og omkring klubben - og jeg ønsker alt det bedste for AGF, siger Jakob Ankersen, der kom til AGF i sommeren 2017 og dermed altså nåede tre år i AGF, hvor det blev til 106 kampe og 21 mål.

Jakob Ankersen 220718-003