Mustafa Amini siger farvel

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen og Allan Høgholm - 28. juli 2020, kl. 17:33

I morgen tager vi afsked med Mustafa Amini inden play-off kampen mod OB i Ceres Park.

Efter 132 kampe i den hvide trøje siger Mustafa Amini nu farvel til AGF. Den 27-årige australske midtbanespillers kontrakt løber ud den 31. juli, hvorefter Amini ønsker at søge nye udfordringer. Dermed nåede Mustafa Amini at være i AGF i fire år. 

- Mustafa Amini har været en flot ambassadør for AGF. En loyal soldat som vi altid har kunnet regne med, når det har krævet noget ekstra hårdt arbejde i svære perioder. Undervejs har der også været andre klub-muligheder for ham, men Amini har været en vigtig spiller i hele hans kontraktperiode, hvorfor vi ikke har kunnet lade ham rejse andre steder hen. Nu er tiden for ham til at søge nye udfordringer og det ønsker vi ham held og lykke med og sender ham afsted med en stor tak for hans tid i AGF, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Mens Amini på banen har været en central del af AGF's midtbane gennem flere sæsoner, så har han også været populær uden for banen. Ikke kun blandt fans for sin ligefremme og hjertelige væremåde, men også blandt sine holdkammerater og i klubmiljøet i AGF. 

- Udover, at han har gjort det godt på banen for AGF, så har Amini og hans kæreste, Nathalies betydning udenfor banen været unik i forhold til at hjælpe - særligt nye udlændinge på plads i Aarhus. Her han taget en vigtig rolle på sig som samlingspunkt. Og han er en spiller, der altid har haft et smil på læben og som generelt bare har efterladt et flot aftryk i AGF. Og hvem ved - måske krydses vores veje igen på et senere tidspunkt, siger Peter Christiansen.

Mustafa Amini, der kom til AGF fra Randers FC, fik debut for AGF i en udekamp mod SønderjyskE den 17. juli 2016, hvor han i øvrigt scorede. 

Når AGF i morgen aften møder OB i Europa Play-off kampen i Ceres Park vil Amini få overrakt blomster og publikum får dermed lejlighed til at tage afsked med den australske midtbaneslider. 

Torsdag viser AGF TV et længere afskedsinterview med Mustafa Amini.

Mustafa Amini 290919-002

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet