Næsten udsolgt til Europa-brag onsdag

Af: AGF / Foto: Allan Høgholm - 28. juli 2020, kl. 14:33

Vi er tæt på at kunne melde udsolgt til onsdagens store kamp mod OB i Ceres Park.

På grund af nedsat kapacitet under de nuværende Covid-19 restriktioner, så kan vi i øjeblikket kun være 8.500 på Ceres Park. I søndags var de pladser helt udsolgt og nu nærmer vi os også udsolgt til sæsonens sidste kamp i morgen, når vi spiller Europa Play-off mod OB hjemme. 

Der har således været stor interesse for kampen og der er nu kun ganske få billetter tilbage fordel på enkelte pladser rundt om på Ceres Park. Så mangler man stadig er det med at få købt inden de røde lamper igen kommer op og hænge på John Stampes Plads. 

Du køber via dette link >>>

Twitteragfob

Bemærk, at der - jævnfør restriktionerne og protokollerne for gennemførsel af fodboldkampe i disse coronatider - ikke er adgang for udebanefans. Der er således ikke noget udebaneafsnit og fans af udeholdet vil blive afvist ved døren som tilfældet har været ved alle kampe i 3F Superligaen efter genåbningen af dansk fodbold. Det er vigtigt, at man i de her tider orienterer sig grundigt i de informationer, der kommer sammen med billetten. 

Kampen onsdag starter kl. 20 og det hele skal afgøres over én kamp. Så der er lagt op til endnu en stor fodboldaften i Kongelunden. Find din billet her, mens der stadig er ledige pladser >>> Men bemærk som sagt, at der ikke er flere sammenhængende pladser tilbage til kampen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet