Nu gælder det næste kamp

Af: SHC / Foto: Getty Images - 20. juli 2020, kl. 14:03

Gårsdagens kamp i Telia Parken varmede cheftræner David Nielsens fodboldhjerte. Nu er fokus rettet mod onsdag.

- Det var en stor fodboldkamp og en fed kamp af begge hold. Det er kampe som disse, der gør, at vi gerne vil være i top seks. Sådan sagde cheftræner David Nielsen efter søndagens triumf i Telia Parken, hvor vi vandt for første gang i 11 år. 

- Der var ild i holdet og mange gode præstationer mod en modstander, der også har meget på spil. Men vi stepper og har et niveau, som jeg var glad for at se, lød det fra David Nielsen til TV3 Sport efter kampen. 

Getty Images -1227695149

Næste kamp snart 
Men der er ikke meget tid til hvile for holdet. Allerede onsdag skal vi i ilden igen i Farum, når FC Nordsjælland venter i 3F Superligaens næst-sidste runde. 

Med sejren søndag er vi nu på andenpladsen - et point foran netop FC København. Og det kræver endnu en jætteindsats af gutterne, hvis den plads skal forsvares onsdag.  

- Vi skal holde fokus på den næste kamp. Der er to kampe igen, og det er  meget tæt. Alt afhænger af os selv, og hvordan vi tackler det. FCK's program er håndterbart for dem, og vi må gå ud fra, at de vinder deres to kampe. Og så har vi to brag, hvor det første er i Farum på onsdag. Og det bliver endnu en svær opgave, som kræver fuld fokus, sagde David Nielsen søndag aften. 

Kampen i Farum mod FC Nordsjælland starter onsdag den 22. juli kl. 18. Der er intet udebaneafsnit til kampen, men den kan ses på TV3 Sport. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet