Onsdag venter en ny stor kamp i Ceres Park

Af: AGF / Foto: Allan Høgholm - 27. juli 2020, kl. 11:43

Ikke så snart er bronzemedaljen modtaget og hængt op før holdet skal i kamp igen. Onsdag venter en ny og vigtig kamp på hjemmebane mod OB om en plads i Europa. I dag kl. 15 åbner billetsalget.

Bronzemedaljen er modtaget og byen har fået sin velfortjente morgenkaffe. Så nu er blikket rettet mod onsdag og sæsonens sidste kamp, når OB kommer til Ceres Park til endnu et brag på hjemmebanen. 

Det gælder en billet til Europa League playoff over en kamp. Og efter gårsdagens nederlag til Brøndby gælder det for holdet nu om at få hængt bronzemedaljen op på væggen og gøre klar til den sidste store kamp, hvor kun en sejr gælder. 

- Vi er ikke færdige endnu. Nu venter en ny vigtig og stor kamp. Det er et fedt twist på turneringen, at der kommer den her seperate kamp efter turneringen. Det er en form for finale som vi jo har været i før som udfordreren. Nu er det omvendt og vi ser meget frem til kampen mod et godt OB-hold. Jeg tror det bliver en fed kamp og vi håber, at se mange i Ceres Park igen, sagde cheftræner David Nielsen efter gårsdagens kamp. 

20200726-AGF-vs -Brondby -IF-3F-Superliga -2759

Også spillerne ser frem til muligheden for dels at revanchere søndagens nederlag og ikke mindst til at kæmpe for en plads i Europa. 

- Jeg er meget stolt af bronzen. Men nu har vi endnu en vigtig kamp på onsdag, som vi vanvittigt gerne vil vinde, lød det fra Patrick Mortensen. 

Der er kampstart onsdag den 29. juli kl. 20 i Ceres Park. Sæsonkortholdere i AGF har siden i aftes haft mulighed for at sikre sig en billet. I dag - mandag  kl. 15 - åbner det almindelige billetsalg herfra AGF.dk 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet