Sæsonkortsalg til 20/21-sæsonen starter efter sidste kamp

Af: BJ - 8. juli 2020, kl. 19:03

Er du sæsonkortholder eller går du med planer om at købe sæsonkort til den nye sæson, så hold øje med AGF.dk efter vores sidste kamp i denne sæson.

Sidst i juli - enten d. 26. eller 29. juli - sætter vi punktum for 19/20-sæsonen - og umiddelbart herefter starter vi salget af sæsonkort til den nye sæson. 

En del sæsonkortholdere har de seneste uger udtrykt ønske om, at de allerede nu gerne vil gentegne deres kort. Denne opbakning sætter vi naturligvis stor pris på, men af flere årsager har vi dog valgt at skubbe sæsonkortsalget til efter den sidste kamp i denne sæson.

I øjeblikket har hele organisationen fuld fokus på at få flest mulige tilskuere ind til de sidste kampe i mesterskabsspillet i henhold til de retningslinjer, som skal følges, og derudover er der på grund af covid19-forholdsreglerne fortsat usikkerhed omkring tilskuerkapaciteten fra den nye sæson. Derfor skubber vi starten på sæsonkortsalget til ultimo juli.

Når vi har spillet den sidste kamp i denne sæson, vil nærmere info om sæsonkortsalget fremgå på AGF.dk og alle nuværende sæsonkortholdere vil naturligvis også modtage en e-mail. Det ligger fast, at nuværende sæsonkortholdere som minimum vil få en uge til at gentegne deres nuværende plads i Ceres Park, inden salget åbnes for alle.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet