Spiller testet positiv for Covid-19

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 22. juli 2020, kl. 9:40

Ved den ugentlige Corona-test, der foretages efter Divisionsforeningens retningslinjer, er AGF-spilleren, Mustapha Bundu testet positiv for Covid-19.

Det betyder, at Bundu - der ellers er frisk og symptomfri - sættes i karantæne derhjemme og dermed også trækkes ud af dagens trup til kampen mod FC Nordsjælland og heller ikke kan deltage i den næste kamp, der er søndag mod Brøndby IF.

I den samme test testede alle øvrige spillere og stabsmedlemmer i AGF negativt.

- Efter tirsdagens test kom Bundus resultat ud som positiv. Han er symptomfri og vi følger nu de retningslinjer fra Divisionsforeningen for personer, der er testet positiv. Det betyder, at Bundu nu bliver hjemme i de kommende syv dage - tællende fra i går tirsdag, og han udgår derfor naturligvis fra dagens kamptrup, ligesom vi heller ikke kan råde over ham til weekendens kamp. Det er ærgerligt, at vi må undvære en spiller af den her kaliber i de kommende to kampe. Men vi følger naturligvis de givne retningslinjer og tager vare på situationen - blandt andet med yderligere test af hele gruppen, forklarer sportschef i AGF, Peter Christiansen.