Stemmer på kampen

Af: AGF / Foto: Getty Images - 12. juli 2020, kl. 11:30

I aften fortsætter medaljejagten i Ceres Park, når vi får besøg af FC Midtjylland. En duel mellem 3F Superligaens nr. 3 og 1. Her fortæller nogle af kampens aktører, om deres forventninger til topbraget.

I vores lille optaktsformat - "Stemmer på kampen" - ser vi - gennem øjnene på nogen af aktørerne - frem til kampen, der har kick off kl. 20.00 i Ceres Park. HENT DINE BILLETTER HER >>>

- Det er en vigtig kamp. Det er i hvert fald en af de kampe, jeg kunne godt tænke mig, at vi fik sat noget på plads. De to nederlag har gjort ondt på os, så vi skal se, om vi ikke kan nappe dem.  Der er noget professionalisme og motivation efter at spille videre. Der er rekorder at jagte, der er spillere, som har fortjent at spille, og så skal ligaen i øvrigt afvikles i alle interesser. Vi skal ud at vinde og har noget, vi skal sætte på plads over for AGF.
FCM-cheftræner Brian Priske til Bold.dk 

Getty Images -1221049485

- Det bliver en herrefight for fuld skrald. Vi elsker at spille foran vores fans igen. De bar os frem sidst, og vi kan ikke vente med at gå ud og skralde igennem igen. 
Cheftræner David Nielsen til AGF TV

- Der venter en hård opgave. FCM er et fysisk stærkt hold, der har mange parametre at spille på og mange individualister. Men vi har vist flere gange i denne sæson, at vi kan slå dem. Vi skal selvfølgelig præstere bedre, end vi gjorde mod AaB. Vi er nødt til at finde vores topniveau igen, for det ramte vi ikke mod AaB. Men vi har før vist, at en dårlig præstation kan give os ny energi og sørge for, at vi er der 100 procent til den næste kamp
Nicklas Helenius til AGF TV

Getty Images -1221665276 

Der er kampstart kl. 20.00 i Ceres Park. HENT DINE BILLETTER HER >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet