Stemmer på kampen

Af: AGF / Foto: Nikolaj Rønnow og Getty Images - 9. juli 2020, kl. 13:09

I aften spiller vi på udebane mod AaB i det fjerde opgør med nordjyderne på en måned. Her samler vi op på nogen af forventningerne til kampen.

Senere i dag torsdag danner Aalborg Portland Park ramme om endnu en udgave af den jyske klassiker, når vi møder AaB i 3F Superligaen kl. 18

I vores lille optaktsformat - "Stemmer på kampen" - ser vi - gennem øjnene på nogen af aktørerne - frem til kampen, der kan følges på TV3 Sport, Viaplay eller på vores live twitter.

- Vi skal jagte de tre point og nu skal vi møde AaB - en klub vi ikke har haft det så godt med på det seneste. Så det glæder jeg mig til. Vi skal vise, at det fandme skal være løgn. Vi har i hvert fald revanche til gode.

Patrick Mortensen til Århus Stiftstidende

Skærmbillede 2020-07-09 Kl . 07.23.34

- Det må gerne blive en målrig kamp igen, så længe det er til vores fordel. Når man møder hinanden så mange gange inden for kort tid, så kender vi jo hinandens styrker og svagheder. Vi ved, hvad de kommer med, og vi skal overmatche deres energiniveau, så trækker vi os sejrrigt ud af kampen.
AaB'eren Frederik Børsting til Aabsport.dk

Gettyimages -1052702334_499x 333

- Det er en dejlig tid lige nu med mange kampe, hvor der kommer nye udfordringer hele tiden. AaB er et offensivt fodbold, der er dygtig til at skabe chancer. Så hvis vi skal lykkes i Aalborg, så skal vi virkelig være skarpe og det er det, vi fokuserer på.

Cheftræner David Nielsen til AGF TV

Skærmbillede 2020-07-09 Kl . 07.23.48
Der er kampstart i Aalborg kl. 18. Desværre uden adgang for fans af gæsteholdet. Kampen kan i stedet følges på TV3 Sport, Viaplay eller på vores live-twitter.