Støttetrøje sikrer stor sum til samarbejdsklubber

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 27. juli 2020, kl. 14:27

Takket være AGF-tilhængerne er der nu flere hundrede tusind kroner på vej ud til AGF's samarbejdsklubber.

Ingen må søge sit eget, spredte skal vi styrte, men samlede skal vi stige. Sådan lyder AGF's motto, og under corona-krisen i hele foråret har vi oplevet det sammenhold, der ligger bag klubbens motto udfolde sig i virkeligheden, hvor opbakningen til AGF fra fans, publikum, sponsorer og byen som sådan har været stor og varm siden corona-krisen tog sin begyndelse.

Nu er der konkret kontant støtte til børne- og ungdomsfodbolden i hele Østjylland og AGF's 53 samarbejdsklubber efter en støtte på 600.000 i går blev overrakt til AGF's samarbejdsklubber i pausen af AGF's kamp mod Brøndby IF.

Den store støtte stammer fra den støtte-trøje som AGF lancerede under nedlukningen af dansk fodbold og som 3F Superliga-holdet spillede i ved den første kamp efter genåbningen.

Med klubbens motto på brystet og ordene; "Samlet for Aarhus - hver for sig" på ryggen solgte trøjen så flot, at der blev rejst 300.000 kr. i støtte til samarbejdsklubberne.

Nyhedsbrev1

Med en donation af udstyr for et tilsvarende beløb fra Sportmaster er der derfor nu 600.000 kr. på vej til de mange klubber og idrætsforeninger, der også har haft det svært under corona-krisen.

- Midlerne fra trøjen kommer til at gøre en stor forskel for klubberne og vi er rigtig glade for, at så mange valgte at købe trøjen og dermed støtte AGF og vores samarbejdsklubber under corona-krisen. Det vidner om et sammenhold og et fællesskab, der er helt fantastisk og midlerne, som nu er på vej ud til klubberne, kommer til at gøre en stor forskel, siger chef for AGF Klubsamarbejdet, René Frost.

2 (3)

Hos de klubber, der nu får en håndsrækning oven på deres lange nedlukning, er man i sagens natur glad for støtten.

- Det synes vi er enormt dejligt og det er en flot gestus fra AGF som vi sætter stor pris på. Det er vigtigt for os, at vi har et godt og tæt samarbejde med byens hold. Vi kan bruge de her midler til at udvikle vores børne- og ungdomsarbejde, siger Niels-Christian Jönsson, der er formand for HOG Fodbold.

I den kommende tid vil midlerne til samarbejdsklubberne blive doneret i samarbejde med den enkelte klub og deres individuelle ønsker.

Se indslag fra AGF TV, der var med til overrækkelsen af det store beløb til samarbejdsklubberne: