Stor kamp på søndag - med afstand

Af: AGF / Foto: Getty Images og Nikolaj Rønnow - 24. juli 2020, kl. 16:04

Der venter os en stor dag på søndag. Ikke bare skal holdet ha' medaljer, vi kan også byde på en klassiker på banen, hvor Brøndby IF kommer på besøg på en dag, hvor vi skal huske at passe på hinanden.

Nu skal vi kun sove to gange mere inden søndagens store brag i Ceres Park, hvor vi heldigvis kan se frem til tilskuere igen. Men jo også desværre et begrænset antal på grund af Corona-regler, hvorfor der da også forlængst er udsolgt til kampen, hvor vi bliver 8.500.

Og de kan se frem til en aften, hvor holdet får overrakt medaljer efter en meget flot sæson - om det bliver sølv eller bronze kan vi ikke selv afgøre, da vi er afhængig af FC Københavns resultat i deres kamp mod FCN. 

Så vi skal bare ud over stepperne og hente sæsonens tredje sejr mod rivalerne fra Brøndby IF som vi også vandt over senest de var i Aarhus. 

- Det bliver en fed dag. Vi kan ikke styre hvad de andre hold gør - det er ude af vores hænder. Så vi skal bare koncentrere os om os selv, lød det således fra Bror Blume efter kampen i onsdags. 

Skærmbillede 2020-07-24 Kl . 15.53.57

Også Gift Links glæder sig til søndag og ikke mindst til gensynet med fansene på Ceres Park efter to udekampe. 

- Vi vil gøre alt vi kan fra vores side for at få de tre point og så må vi håbe det er nok i den sidste ende. Det er dejligt, at vi igen skal spille hjemme og, at fansene kommer så mange, som de har mulighed for, siger Gift Links.

Mere om søndagens modstander her >>>>

Pas på hinanden
Husk, at der overrækkes medaljer umiddelbart efter kampen, hvor vi håber, at alle vil blive og hylde holdet for en fantastisk flot sæson. Husk I den forbindelse fortsat at holde behørig afstand til hinanden. 

Har du billet til kampen, så orientrer dig på forhånd grundigt om forholdene, der er noget anderledes pga. Covid 19. 

Vær også opmærksom ude i byen, hvor Østjyllands Politi har oprettet flere såkaldte hot spots.

- Jeg vil gerne på det kraftigste opfordre til, at man generelt tænker sig om, hvis man skal ud og deltage i fejringen af byens fodboldhold. Hvis man kan se, at der er mange mennesker, der har samlet sig et sted, så find et andet sted. Vi har et fælles ansvar for, at en glad begivenhed ikke starter nye smittekæder, siger politiinspektør Martin Løye i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi. 

Vi opfordrer også til, at man iagtager alle de gængse Corona-regler og sørger for at holde behørig afstand, så vi kan fejre medaljerne i god ro og orden - uanset, hvilken farve de får. Vi kan stadig være glade sammen, men med afstand. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet