Stor ros til alle tilskuere for sikker afvikling

Af: BJ - Foto: Getty Images den 6. juli 2020, kl. 14:57

Godt 7.000 tilskuere overværede søndagens 1-0-sejr over FC København, og fra AGF’s side er der stor ros til den måde, tilskuerne håndterede de mange retningslinjer, som de skulle følge.

Hold afstand, sid med et sædes mellemrum, husk god håndhygiejne, undgå kødannelse og bliv i din sektion. Det var blot nogle af de retningslinjer, som tilskuerne til søndagens topkamp skulle forholde sig til - og det gjorde de på bedste vis.

- Der skal lyde en stor ros og tak til alle tilskuere for at bidrage til en sikker og sundhedsmæssig forsvarlig afvikling af kampen. Det var ganske enkelt imponerende at se - og også fra politiets side er der stor ros til tilskuerne for at følge de retningslinjer, der er udstukket. Det var dejligt igen at have mange tilskuere i Ceres Park, og med den måde, kampen blev afviklet på, har vi i AGF vist, at vi godt kan håndtere det, siger adm. direktør Jacob Nielsen.

Trods de forskellige restriktioner formåede de mange tilskuere at skabe en god kulisse om topkampen.

- Det var uvante forhold, men jeg synes alligevel, at holdet gennem hele kampen fik en flot opbakning. I særlig grad vil jeg gerne rose vores stemningsaktive fans for den måde, de valgte at tackle det hele på. De fortjener stor anerkendelse for den støtte, som de under de givne omstændigheder gav spillerne på banen, siger Jacob Nielsen.

Allerede på søndag venter en ny topkamp i Ceres Park, når FC Midtjylland kommer på besøg. Billetsalget skydes i gang tirsdag kl. 15.00.

- I dag har vi foretaget en grundig evaluering af afviklingen af kampen mod FCK. Vi har fået flere konstruktive inputs, og det tager vi med i forberedelserne til kampen mod FC Midtjylland, så vi sammen med tilskuerne igen får gennemført det hele på en sikker og sundhedsforsvarlig måde, understreger Jacob Nielsen.

AGF-FCM: Forkøbsret til sæsonkortholdere
Senere i dag vil alle sæsonkortholdere modtage en mail med forkøbsret på billetter til halv pris til kampen mod FCM. Denne forkøbsret gælder til tirsdag kl. 14.50, hvorefter billetsalget altså starter kl. 15.00.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet