Truppen klar til i aften

Af: AGF / Foto: Nikolaj Rønnow og Ole Nielsen - 26. juli 2020, kl. 9:28

Så er det i aften det sker. Holdet skal ha’ overrakt medaljer efter den flotte sæson. Men først venter et rivalopgør mod Brøndby IF i vores indbyrdes kamp nummer 100. Med en sejr kan vi gøre vores til, at muligheden for sølvmedaljer lever til sidste fløjt.

Der er kampstart kl. 19 på et udsolgt Ceres Park, hvor vi opfordrer alle gæster til at orientere sig grundigt i de Corona-retningslinjer, der gælder for kampen.

Niklas Backman 010919002

Truppen, der skal i kamp i aften, ser lidt anderledes ud end ved kampen i onsdags. Anfører Niklas Backman er tilbage i en kamptrup igen. Og Nicolai Poulsen og Jón Thorsteinsson er med igen efter afsonet karantæne i den seneste kamp. Omvendt må vi undvære Alex Gersbach, Mustafa Amini og Mustapha Bundu - sidstnævnte er fortsat i karantæne efter en positiv corona-test i starten af ugen. Ud af truppen i forhold til i onsdags glider Jesper Juelsgård, Mikkel Lassen og Frederik Ihler.

I sin helhed ser truppen dermed således ud:

1. William Eskelinen / 3. Niklas Backman / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 15. Nicklas Helenius 
/ 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jón Thorsteinsson / 22. Benjamin Hvidt / 27. Albert Grønbæk Erlykke / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 34. Kevin Diks / 37. Sebastian Hausner / 39. Magnus Anbo

#AGFBIF

  • Der er kampstart kl. 19 på et udsolgt Ceres Park.
  • Kampen sendes direkte på TV3+ og Viaplay, ligesom den kan følges på AGF's livetwitter.
  • Dommer: Jens Maae. Linjedommere: Jakob Mastrup og Victor Skytte. Fjerdedommer: Sandi Putros. 

  • Vejr: DMI varsler fint fodboldvejr med opklaring ud på eftermiddagen.

Efter kampen er der medaljeoverrækkelse. Bronzen er jo sikret, mens vi ved en sejr og et samtidigt point-tab til FC København kan få sølv i stedet. En uafgjort er også nok til sølv, hvis FCK taber deres kamp. Men uanset, hvad der sker i dag, så håber vi, at alle vil blive til medaljeoverrækkelsen og hylde gutterne for den flotte sæson. Husk at holde aftand til hinanden. 

Kort om Brøndby IF 
Kampen i aften er kamp nummer 100 mellem de to klubber i danmarksturneringens historie.

Vores seneste møde var i Brøndby, hvor vi spillede 0-0. Derudover har vi mødt Brøndby IF to andre gange i denne sæson - og vundet begge kampe. Vi har ikke tabt til Brøndby i Aarhus siden 2016 - det var så også en der sved den gang...

Brøndby IF kommer til Aarhus for at forsvare deres fjerdeplads, hvor de inden kampen er to point foran AaB.

Vinder vi i aften slutter vi sæsonen 14 point over Brøndby IF. Aldrig før i 3F Superligaens historie er vi sluttet sæsonen så mange point foran Brøndby IF.

Casper Højer Nielsen 241119-02

Her kan du læse mere om dagens modstander.

Og her finder du 3F Superligaens optakt til kampen.

Hør også cheftræner David Nielsens forventninger til kampen.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet