Truppen klar til ny pointjagt i Nordjylland

Af: AGF / Foto: Getty Images - 9. juli 2020, kl. 8:30

I aften gælder det en ny, spændende runde i mesterskabsspillet, når vi i Aalborg Portland Park møder AaB. Det et det 150. opgør mellem de to traditionsklubber, og lidt usædvanligt er det fjerde gang indenfor en måned, at AaB er modstanderen. 19 spillere er udtaget til opgøret - heriblandt en mulig debutant.

Det helt nye ansigt i truppen er Frederik Ihler. Den unge angriber, der for et par uger siden fyldte 17 år, er for første gang en del af 3F Superliga-truppen, og kommer han i aktion, vil der altså være tale om debut. Ihler, der i 2017 skiftede til AGF fra samarbejdsklubben VSK Aarhus, har i denne sæson scoret 10 gange for U17 og fem gange for U19.

I forhold til 1-0-sejren over FC København er Mustafa Amini, Jesper Juelsgård og Albert Grønbæk Erlykke også nye i truppen, mens Mikkel Lassen, Magnus Anbo og Alex Gersbach glider ud.

Kamptruppen således ud:

1. William Eskelinen /  / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 15. Nicklas Helenius / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jón Thorsteinsson / 18. Jesper Juelsgård / 22. Benjamin Hvidt / 27. Albert Grønbæk Erlykke  / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 34. Kevin Diks / 37. Sebastian Hausner / 43. Frederik Ihler

Getty Images -1219108292 (2)

#AABAGF

• Der er kampstart kl. 18 i Aalborg Portland Park, hvor der kun er adgang for hjemmeholdets fans
  • Dommer: Sandi Putros
  • Linjedommere: Jakob Mastrup og Nikolaj Christensen
  • Fjerdedommer: Aydin Uslu
  • 888 anbefaling: Tror du, at Jacob Ankersen scorer kampens første mål, så giver 888 dig din indsats 9 x igen.

Kort om AaB
AaB er placeret på en sjetteplads i mesterskabsspillet. I seneste runde hentede nordjyderne en 2-0-sejr over Brøndby - og i alt er det blevet til seks point i slutspillet indtil videre.

Torsdagens jyske klassiker er samtidig et jubilæum, da det er det 150. møde mellem de to traditionsklubber. Og statistikken er helt lige med 58 sejre til hver, og 33 gange er opgørene endt uden vinder.

I denne sæson har vi mødt AaB fire gange, og her er det også helt lige med to sejre til hver.

AaB må undvære anfører Lucas Andersen, der måtte udgå i finalen i Sydbank Pokalen med en skade og ikke er klar.

Her er 3F Superligaens optakt til kampen.

Hør også cheftræner David Nielsens forventninger til kampen: