Truppen klar til topopgør i aften

Af: AGF / Foto: Nikolaj Rønnow og Ole Nielsen - 5. juli 2020, kl. 10:00

Så blev det kampdag! I aften venter FC København i Ceres Park, hvor der for første gang bliver åbnet for et firecifret antal tilskuere. Og der er stadig billetter tilbage til kampen, hvor DMI fortæller om tørvejr over Ceres Park.

Sammen med FC København lukker vi i aften 3F Superligaens runde 31, når vi kl. 20 tørner sammen i Ceres Park i en topkamp mellem nummer to og tre i 3F Superligaen.

Og for første gang siden corona-nedlukningen kan vi ha' et firecifret antal tilskuere i Ceres Park efter der er kommet nye retningslinjer for dansk fodbold, hvor vores planer i forgårs blev godkendt og salget derefter åbnede.

Så gå ikke glip af en historisk dag og vær med, når vi for igen kan byde velkommen tilbage på Ceres Park. Man køber billetter her >>>>

Instagramagf -fck (1)

Truppen er klar og her er det et gensyn med Nicolai Poulsen som er tilbage efter afsonet karantæne. Ny i truppen er også unge Mikkel Lassen, mens Bundu, Amini og Backman igen sidder over - det samme gør Jesper Juelsgård, som har karantæne til kampen. 

I sin helhed ser kamptruppen således ud: 

1. William Eskelinen / 2. Alex Gersbach / 5. Frederik Tingager / 6. Nicolai Poulsen / 7. Jakob Ankersen / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 15. Nicklas Helenius / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jón Thorsteinsson / 22. Benjamin Hvidt / 25. Mikkel Lassen / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 34. Kevin Diks / 37. Sebastian Hausner / 39. Magnus Anbo

Bror Blume 281019-07 (1)

#AGFFCK

Kort om FCK
FC København kommer til Aarhus som nummer to i mesterskabsspillet.

11 mål har FC København scoret siden genåbningen af fodbolden. Det er et færre end vores 12.I alt har vi mødt FCK 74 gange i 3F Superligaen. 40 på udebane og 34 hjemme - 35 med kampen i dag.

FCK må undvære Viktor Fischer og Michael Santos, der er på skadelisten. Her er også kommet Andres Bjelland. Til gengæld kan københavnerne glæde sig over, at de igen kan råde over Dame N' Doye, der for første gang i et stykke tid er i en kamptrup efter en skadespause. Også Carlos Zeca er tilbage for FCK efter grækeren afsonede karantæne i seneste kamp. 

Køb billet til kampen her >>>Her er 3F Superligaens optakt til kampen.

Hør også cheftræner David Nielsens forventninger til kampen: 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet