U19 nåede målsætningen

Af: BJ - 7. juli 2020, kl. 11:16

Med ni point ud af 12 mulige leverede U19 et stærkt slutspil. I sidste ende rakte det til en 4.-plads og dermed kvalifikation til Baltic Sea Cup.

I sidste spillerunde, der blev spillet lørdag på udebane mod FC Midtjylland, kunne U19 stadigvæk række ud efter bronzemedaljerne. Det krævede dog en sejr, men da opgøret endte med et 1-3-nederlag, så blev facit for sæsonen en fjerdeplads. Frederik Ihler tegnede sig for den enlige scoring.

Selvom cheftræner Fatah Abdirahman ærgrer sig over nederlaget i sidste spillerunde og den missede bronzemedalje, kan han dog se tilbage på en sæson, hvor målsætningen blev nået.

- Det har været et spændende forår med fede kampe mod de bedste hold i rækken. Jeg synes også, vi har vist, at vi er et af de bedste hold. Vi lykkedes med vores første målsætning, som var at sikre kvalifikationen til Baltic Sea Cup. Det er i sig selv en rigtig stor præstation af drengene.

- Vores målsætning inden sæsonen var top 6, og da vi så kom i gang igen efter corona, ændrede vi det til top 4. Jeg må bare rose drengene for, at vi får ni point ud af 12 mulige i slutspillet - blandt andet med sejre over nr. 1 og 3. Konkurrencen har været hård, men jeg synes, vi har klaret det flot. Det er ærgerligt, at vi slutter med et nederlag, men alt i alt kan vi være tilfredse, fortæller Fatah Abdirahman, der nu sender sine spillere på to ugers ferie.

For en god håndfuld af dem var opgøret mod FC Midtjylland dog den sidste ungdomskamp i AGF-trøjen, og de skal nu ud og søge nye græsgange. Det drejer sig om Jacob Trenskow, Sune Balle, Mostafa Maarouf, Frederik Jørgensen, Magnus Kirchheiner, Marcus Ginnerup, Jón Jokull og Majaliwa Msabaha. AGF vil gerne takke disse spillere for deres indsats i den hvide trøje og ønske dem al mulig held og lykke med deres seniorkarriere, som de nu tager hul på. Måske det bliver til et gensyn på et senere tidspunkt.

To spillere fra den nuværende trup bliver - som tidligere omtalt på AGF.dk - efter sommerferien rykket op i Superliga-truppen på fuld tid. Det drejer sig om Mikkel Møller Lassen og Albert Erlykke Grønbæk.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet