AGF søger flere dygtige børne- og ungdomstrænere

5. juni 2020, kl. 17:53

Har du ambitioner om at være træner i et unikt børne- og ungdomsfodboldmiljø?

I kølvandet af "Corona-genåbningen" af fodbolden har vi jævnfør DBUs nye "Corona-regler" genoptaget fodboldtræningen i AGFs børne- og ungdomsfodbold. Samtidig er vi ved at forberede den kommende sæson 2020/21 og søger i den forbindelse flere dygtige børne- og ungdomstrænere til at indgå i vores trænerteams.

Træneruddannelse, coaching og et inspirerende trænerudviklingsmiljø

Som børne- og ungdomstræner i AGF 1880 bliver du en del af et inspirerende trænerudviklingsmiljø, hvor vi værdsætter kvalitet, dygtighed og ordentlig opførsel. Her får du til opgave at træne og inspirere børne- og ungdomsspillere samt forestå et velfungerende samspil med deres forældre.

Måske er du allerede i gang med din træneruddannelse - måske ikke endnu. Under alle omstændigheder "klæder vi dig på" til træneropgaven ved at indføre dig i AGF 1880s trænerfaglige fundament, værdier, kultur, metodik, didaktik, træningsplaner m.m. og DBUs træneruddannelse. Desuden giver vi dig sparring og coaching i dit daglige trænervirke samt særlige muligheder for trænerfaglig udvikling i en hverdag med inspirerende samarbejdsrelationer til vores elitetrænere i AGFs Talentafdeling.

Kom med på vores trænerhold

Hvis du har lyst til at komme med på trænerholdet i AGF 1880, så skriv hurtigst muligt - og senest d. 15. juni 2020 - en mail til vores klub- og udviklingskoordinator Morten Juhl, hvori du fortæller lidt om dig selv og din motivation for at blive børne- og/eller ungdomstræner i AGF 1880.

Du kan skrive til: morten.juhl@agf.dk - alternativt er du meget velkommen til at ringe til Morten på tlf.nr. 2133 3431.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fakta om AGF af 1880
AGF af 1880 er landets næstældste idrætsforening og holder til - sammen med superligaholdet - på vores eget, privatejede baneanlæg på Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J (Fredensvang). Vi har et af de mest moderne klubhuse i Skandinavien og har lige udvidet faciliteterne ved vort baneanlæg med en ny 11-mands græsbane.

AGF af 1880 har ca. 4.000 medlemmer fordelt på 7 idrætsgrene - herunder ca. 450 medlemmer af fodboldafdelingen. Med over 300 officielle danske mesterskaber under Danmarks Idrætsforbund er vi landets mest vindende idrætsforening nogensinde.