JP-profil bliver salgsdirektør i AGF

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 20. juni 2020, kl. 20:15

AGF opruster nu organisationen med ansættelsen af en salgsdirektør i skikkelse af Rasmus Nørgaard Hansen, der kommer fra en stilling som salgs- og forretningsudviklingschef i Jyllands-Posten. Hos AGF skal Rasmus Nørgaard Hansen stå i spidsen for at sikre en fortsat vækst og kommerciel udvikling.

- De seneste fem år har vi øget vores sponsor- og partnerskabsomsætning betragteligt, så den i dag udgør 60 mio., hvilket vi anser som førende i 3F Superligaen udenfor København. Men AGF har stadig et stort uudnyttet kommercielt potentiale - såvel lokalt som nationalt. Så for, at vi kan forfølge vores vækstplaner på området, er jeg meget glad for, at vi er lykkedes med at tilknytte Rasmus til vores dygtige salgsteam.

- Foruden et fortsat fokus på de eksisterende partnerskaber vil Rasmus også skulle stå i spidsen for en endnu skarpere digital forretningsudvikling, hvorfor vi er glade for at kunne rekruttere fra en fantastisk karriere hos Jyllands-Posten, siger adm. direktør i AGF A/S, Jacob Nielsen, der indtil nu også har fungeret som salgsdirektør i AGF's salgsorganisation. Men som - med ansættelsen af en ny salgsdirektør - nu får mulighed for at fokusere endnu mere på tilblivelsen af det nye fodboldstadion og skabelsen af et akademi på Fredensvang.

Fortsætte udviklingen
- Som virksomhed står vi overfor en række spændende år med nye projekter, der er meget vigtige for os som klub. Samtidig ønsker vi at fortsætte vores positive udvikling og vores vækst, hvor hele organisationen har arbejdet hårdt for at skabe resultater. Men vi skal fortsætte med at øge vores indtægtsgrundlag, så vi kan skabe de bedst mulige forudsætninger for succes for vores fodboldhold - og i den ambition kommer Rasmus som vores nye salgsdirektør til at spille en stor rolle, siger bestyrelsesformand i AGF A/S, Lars Fournais.

Gøre en forskel
30-årige Rasmus Nørgaard Hansen tiltræder i AGF den 1. august med reference til adm. direktør Jacob Nielsen. Han har i det meste af sin karriere arbejdet på Jyllands-Posten med salg til både det kommercielle erhvervsmarked og private. Og med en HD i organisation og ledelse i bagagen fra Aarhus Universitet har han både teorien og de praktiske erfaringer i bagagen inden de nye udfordringer i AGF.

- Jeg glæder mig enormt meget til at begynde i AGF. Det er en meget spændende virksomhed, der i de senere år har været på en flot rejse og en imponerende udvikling. Men som også fortsat vil udvikle sig og har store ambitioner. Det tiltaler mig og det vil jeg gerne være en del af. Samtidig ser jeg frem til at blive en del af en organisation, der betyder meget for mange mennesker - inklusiv mig selv. Der er et unikt fælleskab omkring AGF, som jeg ser frem til at blive en del af og gøre en forskel for, siger Rasmus Nørgaard Hansen. 
 

Skærmbillede 2020-06-19 Kl . 14.55.57

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet