Byen dannede ramme om kamp

19. juni 2020, kl. 8:36

Hvad gør man, når man ikke må invitere så mange gæster som man gerne vil? I onsdags tog vi en utraditionel løsning i brug.

På grund af de fortsatte restriktioner som en følge af Corona må der kun være 500 mennesker i alt til kampe i 3F Superligaen - inklusiv medarbejdere. I onsdags satte det et benspænd for AGF's sponsorer og samarbejdspartnere, da vi kun havde plads til 150 på Ceres Park al den stund, at der også skulle være plads til lige så mange fans. 

Men vi ville stadig gerne give vores mange gode samarbejdspartner en hyggelig aften, så vi allierede os med Godsbanen, Moesgaard Museum og ARoS, der alle tre lagde lokaler til et fodboldarrangement ude i byen. 

IMG_8878

Her kunne de sponsorer og gæster, der ikke kunne komme på Ceres Park mødes til en hyggelig stund inden kampen og derefter sammen overvære kampen på storskærm. 

I de ikoniske og karateristiske omgivelser fra Moesgaard, ARoS og Godsbanen blev det en anderledes og meget hyggelig fodboldaften i Aarhus, der endte med en sejr ude i Ceres Park, som altså kunne følges tre forskellige steder i Aarhus. 

AGF-05

AGF-15

AGF-14

AGF-01

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet