David Nielsen: Vi skal op på næste niveau

Af: SHC / Foto: Gaston Szerman - 6. juni 2020, kl. 17:38

Der skal bygges videre på den gode genstart, når vi i morgen skal til Aalborg, hvor AaB venter i en svær udekamp.

I morgen venter der et nyt kapitel i den lange historie om den jyske klassiker - kampene mod AaB, når nordjyderne tager imod på Aalborg Portland Park til den sidste kamp i 3F Superligaens grundspil. Og her skal vi op et gear, hvis vi igen skal have et pointmæssig udbytte af kampen som senest vi var i Nordjylland. Det vurderer cheftræner David Nielsen, der har stor respekt for det nordjyske hold i rødt og hvidt. 

- Vi skal følge op på vores gode indsats fra de første par kampe, men vi skal også forbedre os og se om vi kan komme et niveau op. Det handler blandt andet om skarpheden på vejen frem mod modstandernes mål, hvor vi skal blive bedre til at skabe flere muligheder for os selv. I den anden ende er vi også nødt til at steppe op og være skarpere defensivt, hvor vi i de første kampe har givet lidt for mange chancer væk - det vil blive straffet i Aalborg. Så i det hele taget skal vi tage et skridt op som hold i morgen og forsøge at gøre det bedre på flere områder, siger David Nielsen.

DSC_1477

Skarpe AaB
AaB genstartede deres sæson i sidste uge med 1-1 ude mod Esbjerg fB. (Læs mere om AaB her). Men det var en kamp, hvor nordjyderne så bedre ud end resultatet måske antyder. - AaB så skarpe ud på bolden mod Esbjerg og det var en kamp som de skulle ha' vundet. Det er altid en stor mundfuld at komme til Aalborg, hvor man skal være skarpe og til stede, hvis man skal ha' noget med hjem, siger David Nielsen, der ikke ligger noget i, at vi vandt vores seneste kamp i Aalborg tilbage i maj 2019 og siden også har vundet to hjemmekampe mod AaB. - Det er så længe siden og begge hold ser anderledes ud. Så det kan vi ikke bruge til noget. I morgen er en ny situation og en ny kamp som vi skal ud og håndtere, og det bliver en spændende udfordring, som vi ser meget frem til, tilføjer David Nielsen. DSC_1039 (2)

I morgen må vi desværre undvære den massive støtte, der ofte er på udebaneafsnittet i Aalborg, da corona jo stadig forhindrer tilskuere på stadion.

I stedet kan kampen følges på TV, hvor det er TV3 Sport som sender kampen, der starter kl. 17. Søndagens jyske klassiker kan også ses på Viaplay og følges via AGF's livetwitter.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet