Endnu en udgave af den jyske klassiker venter

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 23. juni 2020, kl. 14:56

Ceres Park danner fredag aften ramme om en ny udgave af Den Jyske Klassiker, der igen skal spilles foran et begrænset antal mennesker.

Efter vores flotte sejr i søndags skal vi allerede i kamp igen på fredag kl. 19, når vi starter 3F Superligaens runde 30 med AaB hjemme i Ceres Park. 

Det er den tredje jyske klassiker mod AaB inden for kort tid efter vi først mødte nordjyderne i den sidste kamp i grundspillet, hvor vi vandt 2-3 oppe i Aalborg for derefter at tabe med de samme ciftre i Sydbank Pokalen få dage efter. Det nederlag får vi nu mulighed for at få revanche for, når nordjyderne kommer til Aarhus på fredag. 

Senest vi mødte AaB i Aarhus blev det til en 3-0 sejr til os, der kan genses lige her: Få tilskuere
Desværre er der fortsat ikke adgang til kampen på normal vis, for vi skal stadig overholde en corona-restriktion om maksimalt 500 mennesker på Ceres Park - inklusiv medarbejdere. Det betyder, at vi gentager fordelingen fra seneste hjemmekamp, hvor vi får plads til 150 fans og 150 sponsorere, når man fratrækker det nødvendige antal medarbejdere, stab og spillere, der skal være til kampen. 

- Det er meget ærgerligt, at vi stadig kun kan lukke et stærkt begrænset antal gæster ind til kampen. Men vi har gjort os umage for at øge antallet af publikum - for om det så blot er 10 personer ekstra, der bliver plads til, betyder det meget for os, at vi kan få så mange fans og partnere med ind til kampen som det overhovedet er muligt, siger Morten Lerke, der er chef for publikumsoplevelser i AGF.Jyskklassikerinsta

Ligeligt fordelt
AGF fordeler adgangen ligeligt mellem sponsorer og fans, der dermed deles op i to grupper á 150. Adgangen til de 150 fans fordeles mellem sæsonkortholdere, AGF Fanclub Aarhus og andre stemningsskabende fans. Alle får direkte besked om en billet. 

Alle fans kommer under kampen til at være på C5 og C6 øvre på Ceres Tribunen og vi opfordrer til at yde maksimal opbakning til kampen. Ved sidste kamp var der rigtig god stemning takket være de fremmødte. Det skal vi gøre igen på fredag. 

Kampen, der har kampstart fredag den 26. juni kl. 19, kan ses på TV3 Sport og Viaplay, ligesom den kan følges på vores live-twitter. 

Nicolai Poulsen 150919-02

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet