Fem grunde til at se #agffcn i morgen

Af: AGF / Foto: Gaston Szerman - 16. juni 2020, kl. 16:53

I morgen spiller vi allerede igen, når FC Nordsjælland kommer til Aarhus til den første hjemmekamp i mesterskabsspillet. Og den her gang må der være ganske få tilskuere. Men kun 300, så vi gentager Fælles Fodbold og her får du fem grunde til at følge med i kampen - også selv om du ikke kan komme på Ceres Park.

Den gode hjemmebaneform 
Vi skal sammen udbygge den gode hjemmebaneform, der har bidraget til at bringe os i en gunstig position i mesterskabsspillet. For selv om det ikke er Ceres Park i en normal udgave, der møder spillerne i morgen aften, når nu vi spiller under corona-restriktioner, så er det stadig vores hus - og her er vi ikke ret gæstfrie.

For vi har i denne sæson en ganske udmærket statistik på hjemmebane, hvor vi skal tilbage til oktober 2019 for at finde vores seneste nederlag.

I alt har vi "kun" tabt tre gange i Aarhus i indeværende 3F Superliga-sæson og vi er ubesejret i 10 af de seneste 12 hjemmekampe. Lad os bare sammen udbygge den stime på onsdag og se om vi kan ramme otte måneder som ubesejret i Aarhus. 

Skærmbillede 2020-06-16 Kl . 15.19.31

Gør en forskel med Fælles Fodbold 
Med Fælles Fodbold er vi sammen om kampen, men hver for sig. Og efter de to første kampe, så fortsætter vi med vores virtuelle tribune i morgen. Så vær med på den digitale udgave af Ceres Park endnu en gang.

På den kæmpe storskærm på Ceres Park vil spillerne kunne opleve opbakningen digitalt, mens publikum vil kunne mærke fællesskabet og sammenholdet hjemme foran skærmen.

Læs mere om Fælles Fodbold her, hvor du også henter din billet >>>

Og husk, at du stadig skal kunne se kampen ved siden af Fælles Fodbold. Onsdag aften viser TV3 Sporten kampen, der også kan ses på Viaplay.

For holdet betyder det meget at se og mærke, at Aarhus er med hjemmefra.
- Det er fantastisk at se den opbakning vi får. Det gør os stolte og vi er glade for det og for, at folk støtter os under kampene hjemmefra, sagde Patrick Mortensen efter genstartens første kamp, hvor 30.000 så med.

DSC_1943

Målgaranti?
Mål kan man aldrig garantere. Men historisk set er der nærmest altid blevet scoret i kampene mod FC Nordsjælland - selv om vi holder meget af en god clean sheet og har ligaens næstbedste defensiv.

Men vi kommer ikke uden om, at der er scoret 18 mål i alt i de fem sidste opgør mod FCN i Ceres Park og vi skal helt tilbage til 2008 for at finde en 0-0 kamp mellem de to hold.

FC Nordsjælland har ligeledes formået at score i deres seneste 14 kampe på udebane. Og med et snit over 2.5 mål pr. kamp bliver det da også ofte målrigt, når FCN gæster fremmede baner. Så set i lyset af, at vi har scoret i 22 af vores seneste 24 hjemmekampe, så dufter det af mål i morgen. Så håber vi bare, at der bliver flest til de hviie. 

DSC_1552

Vigtige point på spil
Kampen er som nævnt den første hjemmekamp i mesterskabsspillet i 3F Superligaen, og efter vores uafgjorte resultat i Brøndby er vi fortsat nummer tre i stillingen.

Brøndby IF er fem point efter os og lige i hælene på dem kommer FC Nordsjælland, der har seks point op. Så der er vigtige point på spil onsdag aften, hvor en sejr vil lune gevaldigt i jagten på medaljer.

I samme runde som i morgen skal Brøndby i øvrigt torsdag en tur til FC Midtjylland, og med et nederlag til de gule i Herning og en sejr til os hjemme i Aarhus er der pludselig lidt flere point ned til de hidsige forfølgere.

Men det er jo drømmescenariet. Uanset, hvad der sker i den kommende runde, så er jeres opbakning vigtig. Så vær med hjemmefra via Fælles Fodbold og hep holdet frem til flere point i den spændende topstrid i 3F Superligaen. 

DSC_1835 (1)

Første gang med fans 
Det er lidt en historisk dag i morgen al den stund, at det er første gang siden corona lukkede fodbolden ned, at vi kan ha' gæster på Ceres Park. Godt nok kun 150 fans og 150 sponsorere og samarbejdspartnere. 

Men lidt har også ret og det bliver dejligt at se og høre en masse AGF'ere igen i morgen, der suppleres af Fælles Fodbold. 

Agf .dk (10)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet