Fem nedslag fra pinsemandag

Af: AGF / Foto: Getty Images og Nikolaj Rønnow - 2. juni 2020, kl. 17:44

Det var en god aften i går. Her får du fem nedslag fra pinsebolden på Ceres Park.

Hjemmesejr

Det har været en udfordring for hjemmeholdene at spille foran deres egne tomme tribuner her efter fodbolden er genåbnet, men hvor der stadig ikke er adgang for fans. Det er således slet ikke blevet til nogen sejre til hjemmeholdene i 3F Superligaen efter genåbningen - på nær altså os i går, hvor vi brød den tendens med 1-0 sejren over OB. Dermed fortsatte vi i øvrigt med vores ganske udmærket hjemme-banestatistik, hvor vi skal helt tilbage til oktober 2019 for at finde vores seneste nederlag i Aarhus. I alt har vi "kun" tabt tre gange i Aarhus i indeværende 3F Superliga-sæson. Lad os bare fortsætte de gode hjemme-takter i det kommende mesterskabsslutspil. Getty Images -1216825472

Munksgaard x 2

Alexander Munksgaard spillede en forrygende kamp i aftes i hans første turneringskamp efter genåbningen, da han jo stod over med karantæne i genåbneren mod Randers FC i sidste uge.

Og i to sekvenser havde han en afgørende fod i sejren. Først da han kurede tilbage og fik reddet en fynsk afslutning på stregen efter holdkammeraten Eskelinen flot havde reddet det første forsøg. Dernæst satte han et perfekt indlæg ind i panden på Nicklas Helenius, der fløj højt og headede målet ind, der skulle vise sig at være sejrsmålet. 


Skærmbillede 2020-06-02 Kl . 17.19.09

Fælles Fodbold
Igen var Aarhus med ude i stuerne til Fælles Fodbold til kampen mod OB og med hjemmesejren har opbakningen gjort en forskel for spillerne, der hen over begge kampe har været begejstret for at kunne se fansene være med hjemmefra.

Nu gælder det to udekampe i Aalborg, hvor fansene jo desværre heller ikke kan være med - ej heller hjemmefra. Men truppen ved, at I er med i ånden og bakker op på afstand.

Getty Images -1216825213 (1)

Helenius flyver højt
Han havde kun været på banen i et minuts tid, da Nicklas Helenius steg op som en smuk nordjysk svane og pandede føringsmålet ind.

Forud for det flotte hovedstød var vi vidne til kampens måske flotteste sekvens, da først Backman sendte bolden op til Helenius selv, der headede den til Ankersen. Efter et par træk fandt Ankersen Munksgaard på kanten, hvorefter backen lagde bolden ind i panden på Helenius. "Et fantastisk angreb" som det lød i tv under kampen.

Skærmbillede 2020-06-02 Kl . 12.26.08 (1)

Top seks

Inden kampen var pladsen i mesterskabsspillet blevet sikret via andre resultater, men med sejren over OB bankede vi et syvtommersøm i pladsen i top seks og indtog igen tredjepladsen i 3F Superligaen.

Dermed kan truppen nu sætte et flueben ud for den målsætning og tage hul på nye mål og jagte flere sejre.

Allerede på søndag er der en ny mulighed for at sætte flere gode point ind på kontoen, når vi skal en tur til Aalborg i den sidste kamp i grundspillet inden et spændende mesterskabsspil venter os på den anden side af pokalsemifinalen ugen efter, der jo også er i Aalborg.

Skærmbillede 2020-06-02 Kl . 17.22.27

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet