Fuld fokus på søndag

Af: SHC / Foto: Getty Images - 5. juni 2020, kl. 18:12

Niklas Backman ser frem til et spændende slutspil. Men først er der en vigtig kamp på søndag i Aalborg.

Han har været med i de sæsoner, hvor det glippede. Men i pinsen kunne anfører Niklas Backman glæde sig over, at vi nu har kvalificeret os til det kommende mesterskabsspil. 

- Det er fantastisk med top seks, men det var kun en del-målsætning for os. Nu ser vi fremad og skal ud og jagte. Vi kæmper videre og det starter for os på søndag i Aalborg. Det er godt for klubben og for vores trup, at vi nu kan se frem til mange spændende kampe mod de bedste hold i Danmark. Det kommer til at give værdifuld erfaring - især for de unge spillere og det bliver godt for udviklingen af holdet. Vi vil ud og vinde så meget som muligt og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Niklas Backman, der i første omgang har fuld fokus på søndagens jyske klassiker, hvor AaB venter i Aalborg i den sidste runde i grundspillet i 3F Superligaen. 

- Lige nu fokuserer vi kun på Aalborg og vil gøre alt for at slutte grundspillet godt af og vinde den kamp også. Det er det fokus, der har bragt os langt i denne sæson, så vi ser ikke længere frem end den næste kamp, hvor vi skal vi give alt for at hente flere point. Så selv om vi selvfølgelig er glade for, at det er lykkes med top seks, så fokuserer vi nu kun på, hvordan vi kan hente en sejr på søndag, slår vores anfører fast.

Kampen på søndag spilles kl. 17. Desværre uden tilskuere. Men den kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet