Hent et gratis program til kampen i aften

26. juni 2020, kl. 16:53

Kampprogrammet til dagens dyst mod AaB ligger nu frisk fra fad til gratis digital afhentning.

I aften indspiller vi et nyt kapitel i historien om den jyske klassiker, når AaB kommer til Ceres Park. Og til en hjemmekamp hører også et kampprogram.

Men da vi jo desværre ikke kan ha' ret mange fans på besøg i de her corona-tider, så udgiver vi i stedet dagens kampprogram online, så man hjemmefra kan hente det og dermed alligevel få den del af fodboldoplevelsen også. 

Så hvis du ser kampen derhjemme i fjernsynet eller med vennerne foran streamsignalet i haven, så kom i den rette stemning med et frisk kampprogram. Det kan hentes gratis lige her.

I dagens program kan du blandt andet læse om nogen af de vildeste comebacks i AGF-historien. Vi hylder Jakob Ankersen for hans kamp nummer 100 for AGF, som han runder, hvis han kommer på banen i aften. Sportschef Peter Christiansen ser også frem mod kampen, ligesom vi møder AGF's nye salgsdirektør.

Så varm op til kampen med et kampprogram, der kan hentes helt gratis lige her. (Hvis man tidligere har hentet programmet skal man blot logge sig ind)

Kampen i aften starter kl. 19. Og altså med kun 300 gæster på Ceres Park. Den sendes i fjernsynet på TV3 Sport, der starter deres optakt fra kl. 18. 

Jyskklassikerinsta (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet