Se U19 direkte på søndag

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 25. juni 2020, kl. 14:26

Følg med, når vi livestreamer U19 kamp i weekenden.Ligesom 3F Superliga-holdet er U19 - her efter genåbningen af fodbolden i Danmark - også involveret i et slutspil for at afgøre deres landsdækkende liga. Og her jagter AGF-drengene også bronzemedaljer - en bestræbelse, der kom godt fra land i weekenden, da U19 vandt over Vejle Boldklub på Fredensvang. 


På søndag er en ny kamp for U19 som man kan følge direkte med i på AGF's Facebookside. For som en konsekvens af de igangværende coronaregler- og restriktioner er der fortsat ingen adgang for tilskuere på Fredensvang. Men søndag bliver der altså alligevel mulighed for at følge direkte med, når U19 skal op mod slutspillets førerhold fra OB i en ny spændende kamp i slutspillet. Det er søndag den 28. juni kl. 13.

U19LIVE

I slutspillet skal de de syv bedst placerede hold kæmpe om medaljerne og kvalifikation til Youth League (nr. 1) og Baltic Sea Cup (nr. 2, 3 og 4.).

Udover Vejle Boldklub i sidste weekend og OB på søndag kan U19 se frem til at møde FC Nordsjælland og FC Midtjylland i slutspillet.

Guldstriden bliver med stor sandsynlighed et anliggende mellem OB og FC Nordsjælland, og derfor har holdet blikket rettet mod bronzemedaljerne i et slutspil, der også har deltagelse af FC København og Brøndby. Se med søndag kl. 13 på AGF's Facebook om U19 kan tage endnu et skridt mod medaljer og kvalifikation til Baltic Sea Cup, når vi på AGF's Facebookside livestreamer hele kampen mod OB direkte fra Fredensvang. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet