Pokalfinale: U17 måtte se sig slået efter straffe-afgørelse

Af: JMN - 25. juni 2020, kl. 9:18

Onsdag aften tabte U17 finalen i DBU Jyllands Pokalturnering efter straffesparks-afgørelse efter young guns havde leveret flot præstation i finalen.

I en bagende sommerhede i Kjellerup var de unge talenter fra AGF's U17-mandskab onsdag aften i aktion i finalen i DBU Jyllands Pokalturnering mod FC Midtjylland.

Kampen startede i et højt tempo, hvor de unge GF'ere aggressivt pressede mod midtjydernes mål. Den gode start gav pote allerede efter tre minutters spil, hvor de unge gutter bragte sig i front med en vaskeægte klassekasse.

Mathias Sauer trak sig fri i banens højre side og sendte bolden indover, hvor angriberen Gustav Junge på en helflugter bankede bolden op i nettaget fra kanten af feltet.

Resten af halvlegen fortsatte AGF med at presse midtjyderne i bund, og fik tilkæmpet sig flere store chancer. Skarpheden manglede dog i afslutningerne, og stillingen forblev derfor 1-0 ved pausefløjt.

Efter pausen begyndte FC Midtjyllands unge drenge også at vise lidt tænder. Ikke desto mindre var det AGF-mandskabet som fik kampens nok største chance kort efter pausen, hvor Gustav Junge var alene med målmanden efter et forsvarskoks, men hans afslutning blev reddet. Kort efter den mulighed angreb midtjyderne. Et hurtigt opspil førte til en fri chance foran mål - 1-1.

Mod slutningen af kampen slap kræfterne op hos begge mandskaber og den ordinære spilletid endte 1-1. Så holdene skulle ud i straffesparkskonkurrence for at få afgjort finalen. 

Her trak FC Midtjylland det længste strå med 5-4 til ulvene, der dermed løb med guldet i denne omgang. En ærgerlig afslutning på en finale, hvor U17 havde stor ære af kampen og med lidt held også kunne ha' stået med pokalen. 

IMG_20200624_205901

- Jeg synes, vi viser det udtryk, vi gerne vi. Og i store dele af kampen dominerer vi FC Midtjylland. De har en god periode lige efter pausen, hvor de udligner, men det tager os kun ti minutter, så kommer vi tilbage og sætter os på kampen. 

- Vi vidste, at det ville være en hård kamp, men jeg synes, at drengene kan være deres indsats bekendt. Vi dominerede i store dele af kampen, og det er jeg meget tilfreds med. Og selv om vi er ærgerlige over nederlaget i finalen, så kan vi tage med, at vi dominerer en modstander af den kaliber, og i store dele af kampen har godt styr på dem, lød det fra cheftræner for U17-holdet, Sancheev Manoharan efter kampen. 

AGF:
Jonathan Hutters, Jacob Andersen, Nikolaj Ellegård, Daniel Jacobsen, Marius Hausted (74' Oscar Peier), Magnus Isager, Johannes Hansen (65' Ole Jessen), Mathias Sauer (C),  Theodor Felix, Gustav Junge, Emil Vestergaard (50' Emil Dissing

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet