Rubén Sellés stopper i AGF efter denne sæson

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 3. juni 2020, kl. 16:04

Efter to et halvt år i AGF’s tjeneste forlader assistenttræner Rubén Sellés efter sæsonen Aarhus for at søge nye udfordringer i trænergerningen. Sellés kom til AGF ved årsskiftet 2017/2018 og har siden virket som assistenttræner for cheftræner David Nielsen.

- Rubén er en yderst dygtig og kompetent træner. En detaljernes mand med stærke kompetencer - både på træningsbanen og i analyse-øjemed. Han har været en stor inspiration for os alle på Fredensvang, og både på det personlige og faglige plan vil han blive savnet. Når det går godt, høster en fodboldklubs cheftræner naturligt nok mange roser, alt i mens staben omkring ham, deres betydning for helheden og det hårde arbejde i dagligdagen, lever et mere stille liv. Rubén har været fuldstændig utrættelig og stædig i sit arbejde for at implementere tanker og ideer fra tegnebræt til bane, ligesom hans træningskrav og perfektionistiske tilgang til tingene helt afgjort har været med til at rykke vores fodboldklub, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, der er i gang med at finde en ny assistent til trænerstaben. 

Men først skal der tages ordentlig afsked med Rubén Sellés, der er at finde på trænerbænken sæsonen ud.

- Jeg har igennem et godt stykke tid - og fra vores mange samtaler vidst - at Rubén gerne ville udfordre sig selv med noget andet efter denne sæson. Og vi takker ham for alt det hårde arbejde, han har lagt i klubben og ønsker ham alt mulig held og lykke og måske endda et "på gensyn" med videre på rejsen her fra Aarhus, når den tid kommer, siger Peter Christiansen. 

Skærmbillede 2020-06-03 Kl . 14.46.24

Fremragende stykke arbejde
Rubén Sellés har tidligere været assistent for David Nielsen i Strømsgodset og blev altså genforenet med David Nielsen i AGF. Nu skilles deres veje igen.

- Rubén har været en vigtig del af vores arbejde og vores projekt her i AGF. Han er en arbejdsmaskine, der med sin professionelle tilgang til sit arbejde og sin brede baggrund fra den spanske struktur og den østeuropæiske disciplin har givet spillerne et indblik i, hvordan fodbolden spilles andre steder i verden. Han efterlader et fremragende stykke arbejde med vores analyse og metodik-apparat som vi kan nyde godt af fremover, og på både det personlige og faglige plan vil han blive savnet af os alle, siger cheftræner David Nielsen. 

Sportschef Peter Christiansen forventer, at en ny assistenttræner til træner-teamet er på plads inden den nye sæson starter på den anden side af sommeren.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet