Se live-fodbold i dag fra Fredensvang

28. juni 2020, kl. 7:43

I dag kan man se U19 direkte på Facebook i en spændende slutspils-kamp.

AGF's U19 er - efter genåbningen af fodbolden i Danmark - også involveret i et slutspil for at afgøre deres landsdækkende liga. Og her jagter AGF-drengene medaljer.

I dag er der en ny kamp for U19 som man kan følge direkte med i på AGF's Facebookside. For som en konsekvens af de igangværende coronaregler- og restriktioner er der fortsat ingen adgang for tilskuere på Fredensvang. Men i dag bliver der altså alligevel mulighed for at følge med, når U19 skal op mod slutspillets førerhold fra OB i en ny spændende kamp i slutspillet. Det er i dag søndag den 28. juni kl. 13. Og AGF TV livestreamer den på AGF's Facebook. 

U19LIVE (3)

I slutspillet skal de de syv bedst placerede hold kæmpe om medaljerne og kvalifikation til Youth League (nr. 1) og Baltic Sea Cup (nr. 2, 3 og 4.).

Udover Vejle Boldklub i sidste weekend og OB i dag kan U19 se frem til at møde FC Nordsjælland og FC Midtjylland i slutspillet.Se med senere i dag kl. 13 på AGF's Facebook om U19 kan tage et nyt skridt mod medaljer, når vi på AGF's Facebookside livestreamer hele kampen mod OB direkte fra Fredensvang.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet