Stemmer på kampen

Af: AGF/ Foto: Ole Nielsen / Getty Images - 21. juni 2020, kl. 9:57

I aften spiller vi ude mod FC Midtjylland. Her samler vi op på nogen af forventningerne til kampen.

De kommer tæt i øjeblikket - kampene. Og i aften står 3F Superligaen igen for døren, når vi tørner sammen med FC Midtjylland på MCH Arena kl. 20 i ligaens runde 29.

I vores lille optaktsformat - "Stemmer på kampen" - ser vi frem til kampen, der kan følges på Canal 9, Dplay eller på vores live twitter.  

- Vi ved hvor vi står og hvad vi kan forvente af hinanden. Nu møder vi FC Midtjylland og det er vi klar til. Det er dejligt med alle de kampe. Jeg nyder det og gør mit bedste, og jeg synes formen er fin. 

Benjamin Hvidt til JP Aarhus

Benjamin Hvidt 311019-05

- Jeg forventer en intens kamp, hvor dueller, fysik og power kommer i højsædet. En kamp, hvor AGF kommer for at stille sig lavt, og leve på omstillinger, hvilket i denne sæson har betydet svære kampe for FCM. Jeg har også klare forventninger om, at vi ser et revanchelysten FCM-hold som har noget at bevise. 
Patrick Arff, FCM-fan til AGF-forum.dk

P1330022

- Midtjyderne spiller ikke to dårlige kampe i træk, men gæsterne vil byde dem op til dans, og det kan blive både jævnbyrdigt og underholdende.
Stig Tøfting i Ekstra Bladet. 

Getty Images -504165917

- Det bliver en anden opgave mod et hold, der spiller på en anden måde end FC Nordsjælland. Det er er et stærkt hold, så vi glæder os til opgaven. Midtjylland husker nok vores sejr inden juleferien, så de skal nok ha' lagt i kakkelovnen til på søndag. Jeg tror det bliver en spændende og god kamp. 
David Nielsen til AGF TV

David Nielsen 010419-02 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet