Stemmer på kampen

26. juni 2020, kl. 11:01

I aften spiller vi hjemme mod AaB. Her samler vi op på nogen af forventningerne til kampen.

I aften danner Ceres Park ramme om den jyske klassiker, når vi møder AaB i 3F Superligaen kl. 19

I vores lille optaktsformat - "Stemmer på kampen" - ser vi - gennem øjnene på nogen af aktørerne - frem til kampen, der kan følges på TV3 Sport, Viaplay eller på vores live twitter.

- Der er et ekstra taktisk spil, når man møder hinanden flere gange på kort tid. Jeg tror ikke, at AaB er ved at kaste hele deres egen spilfilosofi overbord, fordi klubben har vundet én kamp over AGF... AaB har ikke vundet en kamp i det her mesterskabsspil. Så der kommer også en trodsreaktion på et tidspunkt. Jeg tror det bliver en fed fredagskamp. 
Cheftræner, David Nielsen i Århus Stiftstidende. 

Getty Images -1219194371

- Kampen er vigtig. Alt hvad der kan give en god følelse og god energi til på onsdag, synes jeg man skal vægte rigtig højt. Vi vil gerne ud og skabe en god følelse og levere en god præstation, så vi kan stå onsdag (i pokalfinalen, red.) og kan sige, at vi leverede godt i fredags. 

AaB'er, Lucas Andersen i NORDJYSKE

Getty Images -1219108244

- Kampen er en mulighed for at vise, at vi er bedre end vores seneste kamp mod AaB - så vi skal ud og ha' sejren. Men det bliver svært. AaB har mange gode spillere, så vi skal være 100 procent fokuseret og skarpe. 
AGF'er Jón Thorsteinsson til AGF.dk

Getty Images -1221664823 (1) 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet