Stemmer på kampen

Af: SHC / Foto: Getty Images, Nikolaj Rønnow, OB.dk - 1. juni 2020, kl. 10:33

I aften kl. 20 venter OB hjemme i Ceres Park. Her samler vi op på nogen af forventningerne til kampen.

I dag er det vores tur i runde 25, når vi tager imod OB på Ceres Park. Her venter en spændende kamp om vigtige point til top striden.

Se truppen til kampen her >>>

Kampen starter kl. 20 og man kan igen være med via Fælles Fodbold, hvor vi sammen, men hver for sig følger kampen. Hent din billet til det her >>>

I vores lille optaktsformat - "Stemmer på kampen" - samler vi op på forventningerne til kampen. 

- Det er så tæt, at det er lige før, at resultaterne op til vores kamp sætter de sidste taktiske justeringer. Det kan i hvert fald få en indflydelse på, hvad vi gør til sidst i kampen som imod Randers, hvor man må forstå hvor vigtigt pointet var at få med. Er vi for eksempel ikke foran mod OB, men har sikret top-seks via de andre kampe, så kan vi gå all-in efter alle pointene uden at vi samtidig gambler med pladsen i top-seks.
Cheftræner, David Nielsen til Århus Stiftstidende

Sagt Om Kampen (1)

- Det er altid lidt specielt, når OB og AGF møder hinanden. Det er to traditionsklubber, og vi glæder os enormt til at komme til at spille 3F Superliga igen efter en længere pause. Vi føler os så klar, vi kan blive.

OB's cheftræner Jacob Michelsen til OB.dk

Getty Images -1202761586

- OB har nogen dygtige spillere, og selv om det måske ikke er gået helt som de selv havde håbet i denne sæson i ligaen, så er det et stærkt mandskab som kommer til Aarhus for os give os problemer. Det vil være deres første kamp efter genåbningen af fodbold, så de vil nok komme med stor energi.
Nicolai Poulsen til AGF.dk

1j 2a 2514

- Det bliver fedt. Kampen vil nok være ret intens, når det nu er den første for os efter så lang tid. Jeg tænker, at der vil være masser af dueller og masser af infight. Der er altid lagt i kakkelovnen, når man møder AGF. Med eller uden tilskuere, så er det fede kampe at være en del af.
OB'eren Ryan Johnson Laursen til OB.dk

5d 70d 9f 09473c 3030b 10ca 2669a 748fd 17acedaf

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet