Tillykke med fødselsdagen til Ceres Park

5. juni 2020, kl. 14:35

Aarhus Stadion kan i dag fejre 100 års jubilæum.

I dag fejrer vi landets grundlov. Men det er også en jubilæumsdag for vores hjemmebane. For Aarhus Idrætspark - i daglig tale Ceres Park - kan i dag fejre sin 100 års dag for indvielsen, der skete grundlovsdag i 1920 under pomp og pragt. 

Derfor vajer Dannebrog i dag naturligvis for enden af Stadion Allé, hvor man også finder et jubilæumsbanner, der hylder vores hjemmebane og den 100 år lange historie. 

DSC03681

DSC03693

I dagens anledning lagde AGF's 3F Superligatrup vejen forbi en mindetavle og en buste for skaberne af Aarhus Stadion. inden træningen i dag var forlagt til den nye bane på jubilaren. 

DSC03727

DSC03762

I forbindelse med Ceres Parks 100 års jubilæum var der planlagt en række begivenheder i den kommende tid, der skulle markere de 100 år - for eksempel skulle BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon ha' lagt vejen forbi, og alle løberne ville få en medalje med Ceres Park indgraveret.  

Men på grund af Covid-19 er det løb og andre offentlige markeringer udsat til efteråret, da der i øjeblikket ikke må komme besøg fra offentligheden eller publikum på Ceres Park, som jo er lukket ned for offentligheden på grund af forholdsreglerne efter Corona. 

Men senere på året håber vi på, at vi kan fejre jubilæet med byen på ordentlig maner. 

Hos Aarhus Stadsarkiv kan du læse mere om vores hjemmebanes historie.

Også Kongelunds-projektet markerer både stadion og resten af områdets lange og spændende historie på deres hjemmeside.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet