Trupnyt frem mod den jyske klassiker

Af: AGF / Foto: Nikolaj Rønnow og Ole Nielsen - 26. juni 2020, kl. 9:06

Så blev det kampdag. I aften venter den jyske klassiker i Aarhus. Her er kamptruppen.

Sammen med AaB tager vi i aften hul på 3F Superligaens runde 30, når vi kl. 19 tørner sammen i Ceres Park til en ny udgave af den jyske klassiker - den tredje inden for få uger.

Desværre er det stadig med corona-restriktioner, så der er ikke ret mange, der kan følge med på lægterne. Men kampen kan ses hjemmefra på TV3 Sport og Viaplay.

I truppen er der et gensyn med Alex Gersbach, som er tilbage i en kamptrup efter en skadespause, mens Bundu, Amini og Backman igen må sidde over - det samme gør Nicolai Poulsen, som har karantæne til kampen. 

I sin helhed ser kamptruppen således ud: 

1. William Eskelinen / 2. Alex Gersbach / 5. Frederik Tingager / 7. Jakob Ankersen / 9. Patrick Mortensen / 11. Gift Links / 13. Alexander Munksgaard / 15. Nicklas Helenius / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Jón Thorsteinsson / 18. Jesper Juelsgård / 22. Benjamin Hvidt / 27. Albert Grønbæk / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 34. Kevin Diks / 37. Sebastian Hausner / 39. Magnus Anbo

Patrick Mortensen 150919-04

#AGFAaB

  • Der er kampstart kl. 19 på Ceres Park, hvor der kun er adgang for 300 tilskuere, hvor fansene i aften kommer til at være på Ceres Tribunen.
  • Kampen sendes direkte på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18, ligesom den kan følges på AGF's livetwitter.
  • Dommer: Morten Krog. Linjedommere: Victor Skytte og Sune Feddersen. Fjerdedommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
  • 888 anbefaling: Tror du, at Jón Thorsteinsson igen scorer i aften, så giver 888 dig din indsats 2.32 x igen. 

Kort om AaB
Det er tredje kamp mod AaB inden for tre uger efter vi først vandt 3-2 i Aalborg, for derefter at tabe semifinalen i Sydbank Pokalen med samme cifre. Dermed står gæsterne i aften også foran en pokalfinale på onsdag. I alt har vi mødt AaB 84 gange i 3F Superligaen. Her har vi tabt 36, vundet 28 og 20 gange er kampen endt uden en vinder.

AaB er sidst i mesterskabsspillet med 38 point. Deres seneste kamp var mod FC Nordsjælland, hvor nordjyderne tabte 0-4 hjemme i Aalborg.

AaB må undvære Jakob Ahlmann, som er ude med karantæne, mens Jacob Rinne og Magnus Christensen er på nordjydernes skadesliste.

Her kan du læse mere om AaB.

Og her er 3F Superligaens optakt til kampen.

Hør også cheftræner David Nielsens forventninger til kampen:

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet