Ungdommen i kamp i næste uge

Af: BJ - 12. juni 2020, kl. 10:22

Efter at have ligget helt stille i et stykke tid på grund af corona-nedlukningen har AGF's talenthold de seneste uger kunnet træne på mere eller mindre normal vis, og i næste uge kan de også se frem til at komme i kamp.

I U19 Ligaen er der indført et slutspil for de syv hold, der var placeret øverst i tabellen inden corona-nedlukningen. Der afvikles fire runder for at afgøre fordelingen af medaljer, og AGF er inden første runde placeret på en femteplads med 23 point - fem point op til tredjepladsen, der indtages af Brøndby.

Udover kampen om ædelt metal står der også kvalifikation til Youth League (nr. 1) og Baltic Sea Cup (nr. 2, 3 og 4) på spil.

U19 åbner slutspillet på Fredensvang lørdag d. 20. juni kl. 15.00, hvor Vejle Boldklub kommer på besøg. Runden efter gælder det topholdet OB - ligeledes på hjemmebane, inden der venter to udekampe mod henholdsvis FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

Se stillingen i U19 Ligaen her >>

Pokalopgør

Flere af de andre talenthold kan i den kommende uge se frem til spændende kvartfinaleopgør i Jysk Pokal. U17 møder onsdag Hjerting IF, og for U15's vedkommende er FC Midtjylland modstanderen på tirsdag. U14 skal torsdag en tur til Sønderjylland, hvor FC Sønderborg venter, mens U13 samme dag hjemme tørner sammen med Kolding IF.

På grund af Covid-19-retningslinjer må der desværre ikke være tilskuere til ungdomskampene på Fredensvang.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet