AGF-Randers FC genåbner 3F Superligaen 28. maj

Af: BJ - 11. maj 2020, kl. 16:56

I slutningen af maj genåbner 3F Superligaen i Danmark, og vi lægger ud med lokalopgøret mod Randers FC torsdag d. 28. maj kl. 19.00.

Kampprogrammet for de sidste kampe i grundspillet er nu lagt fast, og for vores vedkommende afvikles de tre resterende kampe på følgende tidspunkter:

Torsdag d. 28. maj kl. 19.00: AGF - Randers
Mandag d. 1. juni kl. 20.00: AGF-OB
Søndag d. 7. juni kl. 17.00: AaB - AGF

Som bekendt må der desværre ikke være tilskuere til kampene, men du har alligevel mulighed for at blive en del af oplevelsen med vores tiltag Fælles Fodbold, hvor du kan hente billet til det virtuelle tribuneafsnit, du gerne vil sidde på. Læs mere her >>

Så længe det ikke er muligt at spille med tilskuere på stadion, så er kamptidspunkterne ændret, så flest mulige kampe gøres bedst muligt tilgængelige for fodboldfans. Det gælder selvfølgelig kun indtil, der igen kan lukkes tilskuere ind. 

Det forventes, at sidste ordinære runde afvikles søndag d. 26. juli, og sæsonen sluttes af onsdag d. 29. juli med Europa playoff-finalen. Da den endelige tilrettelæggelse af de resterende kampe i de europæiske turneringer endnu ikke er fastlagt, så kan der komme mindre ændringer i datoplanen. Programmet for slutspillet i 3F Superliga er klar senest tirsdag d. 9. juni. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet