Fælles Fodbold: De første virtuelle tribuneafsnit er nu udsolgt

Af: BJ - 14. maj 2020, kl. 17:46

Interessen for at være en del af de virtuelle tribuner til AGF-Randers FC 28. maj er overvældende, og her to uger før kick off er de første tribuneafsnit allerede udsolgt.

Det er naturligvis - fristes man til at sige - de bedste virtuelle pladser i Ceres Park, der har været størst rift om, og det betyder, at afsnittene C3-C8 øvre samt C5-C6 nedre nu er udsolgt.

- Sammenlignet med en normal fodboldkamp er der blevet hentet markant flere billetter på nuværende tidspunkt, og det er også bemærkelsesværdigt, at vi to uger før kampen kan melde udsolgt i nogle afsnit. Men det vidner om, at ikke bare AGF-fans, men også Randers-fans og neutrale tilskuere fra ind- og udland har set frem til igen at være fælles om fodbold, siger Jesper Spangsbjerg, der er billetansvarlig i AGF.

Har du endnu ikke sikret dig en virtuel tribunebillet, så du kan være fælles om oplevelsen sammen med dem, du plejer at følges med til fodbold, så er der dog ingen grund til panik. Der er stadig mange ledige pladser på de andre virtuelle tribuneafsnit. Du henter din virtuelle billet på shop.agf.dk >>

AGF - Randers spilles genåbner 3F Superligaen torsdag d. 28. maj kl. 19.00. Desværre ikke med tilskuere på stadion - men heldigvis med mange der er fælles om oplevelsen - hver for sig - på de virtuelle tribuner.

FAQ
Er du i tvivl om, hvordan Fælles Fodbold med de virtuelle tribuner kommer til at fungere, kan du læse mere på denne FAQ-side >>>, hvor vi har samlet de oftest stillede spørgsmål. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet