Drive-in på Tangkrogen - nu også med stadionplatter

Af: BJ - 22. maj 2020, kl. 15:10

Sammen med Ceres og Aarhus City Forening inviterer vi til drive-in fodboldfest på Tangkrogen, når vi på torsdag genåbner 3F Superligaen med lokalopgøret mod Randers FC. Og savner du den obligatoriske stadionplatte, så er den naturligvis også på menuen til arrangementet.

Når du sidder i bilen og følger lokalopgøret på den enorme storskærm, har du således mulighed for at krydre oplevelsen med en stadionplatte. De nærmere retningslinjer i forhold til bestilling og betaling, vil fremgå, når du kommer til pladsen.

Som optakt til kampen får du og dine fodboldkammerater i bilen både velklingende live-musik fra Aarhus-bandet Zar Paulo, og både David Nielsen, Niklas Backman og Alexander Munksgaard kigger forbi. Slagets gang fra scenen styres af Jøden, der sammen med Ham Den Lange og Marki Snøre også spiller sin nye AGF-sang.

Så hvis du vil have stillet dine AGF fodboldabstinenser, så findes der ikke et bedre sted på torsdag end Tangkrogen. Der er stadig ledige drive-in billetter på shop.agf.dk >>>

Pladsen på Tangkrogen åbner kl. 17.00. Fra kl. 18.00 starter optaktsprogrammet, og kl. 19.00 fløjtes Superliga-kampen i gang. Samlet for Aarhus - hver for sig.

KØB DRIVE-IN BILLETTER HER >>