En støtte der kan mærkes

Af: SHC / Foto: Gaston Szerman og Ole Nielsen - 24. maj 2020, kl. 17:28

De senere måneder har været præget af en stor og varm støtte til AGF.

Ingen må søge sit eget, spredte skal vi styrte, men samlede skal vi stige.

Sådan lyder AGF's motto, og i de senere måneder har vi oplevet det sammenhold, der ligger bag klubbens motto, udfolde sig i virkeligheden, hvor opbakningen til AGF fra fans, publikum, sponsorer og byen som sådan har været stor og varm siden corona-krisen tog sin begyndelse for over to måneder siden. 


Støtten har blandt andet manifesteret sig i, at mange sæsonkortholdere har valgt at donere deres tilgodehavende videre og, at Samlet for Aarhus trøjen nu har passeret et salg på mere end tusind trøjer så vi - indtil videre - kan donere over 200.000 kr. til samarbejdsklubberne.

Læg dertil alle de positive tilkendegivelser publikum og sponsorer i de senere måneder har sendt os i form af hilsner og gode tanker i nedlukningen. - Fællesskabet omkring AGF har vist sin styrke i de senere måneder og vi er meget taknemmelige og ydmyge over den store opbakning, vi har oplevet. Lige fra en tegning et barn sender os til en fan, der køber stort ind i AGF Fanshoppen. Den store opbakning har været rørende og overvældende, og vi er meget glade for den store støtte fra alle sider i en svær tid for os alle i Aarhus, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF. 

Stemningspic -040318-096


Fortsat mulighed for støtte
Mange efterspørger fortsat mulighed for at støtte AGF og det er fantastisk!

Her kan vi for eksempel opfordre til at købe Samlet for Aarhus trøjen eller på anden vis gå i AGF Fanshoppen - for det er en støtte vi virkelig kan mærke.

Man kan også forny sit sæsonkort for næste sæson, når de bliver frigivet, hvilket vi snarligt informerer mere om. Køb til en ny sæson med fodboldoplevelser i Ceres Park og køb et til familien og vennerne. Det er en støtte, der vil kunne mærkes. 

- Det gør en stor forskel uanset, hvordan man støtter os, og vi kan virkelig mærke det. Så det betyder meget og vi håber, at man stadig vil bakke op om AGF i den kommende tid nu, hvor vi skal i gang med kampene igen, tilføjer Morten Lerke. Husk at vi i næste uge har åben i AGF Fanshoppen alle dage frem til hjemmekampen mod Randers FC.

Web1 (2)

Her åbner vi Ceres Park op for muligheden for at komme ind og udsmykke Ceres Park med halstørklæder, tegninger eller måske en gratis papfigur, som Arbejdernes Landsbank har sørget for ligger klar i AGF Fanshoppen til udlevering. Den kan man udsmykke og så er man klar til at pynte Ceres Park op den 26. maj eller 27. maj. Den 27. maj bliver der også mulighed for at supplere sit besøg med en stadionplatte udenfor Ceres Park.

Tirsdag foregår det fra 13 til 16, mens vi onsdag fortsætter helt til kl. 19, hvor skal pynte op og varme op til torsdagens lokalopgør mod Randers FC.

UGE22 (2) (2)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet