Fem grunde til at se #agfrfc i morgen

AF: Af: AGF - 21. april 2021

I morgen gælder det den første kamp efter den lange pause, når vi tager i mod Randers FC til et lokalopgør i Aarhus. Desværre uden fans på lægterne, men derfor skal vi ikke snydes for fem gode grunde til se kampen.

I morgen gælder det den første kamp efter den lange pause, når vi tager i mod Randers FC til et lokalopgør i Aarhus. Desværre uden fans på lægterne, men derfor skal vi ikke snydes for fem gode grunde til se kampen.

Første kamp 
Nej, hvor har vi savnet fodbolden mens Danmark har været lukket ned på grund af Corona. Og selv om vi ikke kan lukke tilskuere ind på Ceres Park, så bliver det alligevel noget særligt, når vi spiller den første kamp oven på næsten tre måneder uden topfodbold i Danmark.

Og sikke en genstart, der venter os, når nu det er Randers FC som kommer på besøg. Begge mandskaber kæmper i toppen af 3F Superligaen, så der er vigtige point på spil i lokalopgøret, der kan opleves på Canal 9 og Dplay hjemme fra stuerne eller måske på Tangkrogen til vores store arrangement med Ceres og Aarhus City Forening på P Scenen.

Tangkrog Færdig (1)

Fælles Fodbold
Når nu vi ikke kan samles på Ceres Park har vi forsøgt at skabe det næst-bedste. Nemlig Fælles Fodbold, der virtuelt samler os omkring fodbolden på verdens første virtuelle stadion. På en kæmpe storskærm på Ceres Park vil spillerne kunne opleve opbakningen digitalt, mens publikum vil kunne mærke fællesskabet og sammenholdet hjemme foran skærmen.

Kort inden kampstart byder på endnu en premiere. Men det skal være en overraskelse. Så vær med - Sammen, men hver for sig. Læs mere om Fælles Fodbold her, hvor du også henter din billet >>>

Og husk at du stadig skal kunne se kampen ved siden af Fælles Fodbold - for eksempel på Canal 9 på dit fjernsyn eller via Dplay >>>

3 (4)

Lokalopgør
Kampen på torsdag er ikke blot vores første kamp efter den lange pause, hvor der nu venter os tre kampe i kampen for en plads i top seks og vores forsvar for tredjepladsen. Det er også et lokalopgør mod Randers FC, der altid byder os på modstand og dramatiske kampe.

Vi har i de senere år haft vores bøvl med de nordlige naboer i lyseblåt, men i morgen skal vi sammen vende den tendens. Og der er kun en vej frem mod sejr: Den går via hårdt arbejde på og udenfor banen, hvor vi håber at se mange fans til Fælles Fodbold, der hjemmefra kan bakke holdet op frem mod en sejr og dermed en plads i mesterskabsspillet, der - i tilfælde af tre point i morgen - vil være i hus. 

Getty Images -1146379662 (1)

Ny bane
I morgen er der endelig premiere på den helt nye fodboldbane på Ceres Park, der blev anlagt op til kampen mod Randers FC efter den var blevet udsat første gang. Siden er banen blevet passet og plejet efter alle kunstens regler og den står nu flot og skarp til kampen. Og selv om man ikke kan være med på lægterne på Ceres Park, så skal man stadig glæde sig til at opleve den i fjernsynet.

Er du nysgerrig på arbejdet med den nye bane kan vi anbefale denne podcast >>> 

Og nedenstående video 

Et pyntet Ceres Park
Hvordan ser det ud, når man lader fans pynte Ceres Park? Det finder vi ud af i morgen aften efter vi tirsdag og onsdag har inviteret jer til at pynte vores hjemmebane op med trøjer, halstørklæder, flag og tegninger og andre flotte hilsner til holdet. Herunder også en masse pap-figurer som man gratis har kunne hente i AGF Fanshoppen og så udsmykke efter eget valg.

Forhåbentlig kan du se netop din papfigur i tv i morgen. 

DSC03404

Vær det Fælles Fodbold i morgen og støt gutterne hjemmefra, men Sammen - hver for sig. Billet her >>>>

Der er kampstart kl. 19 på Canal 9 eller Dplay. 

Koncernpartnere

+