Gør Ceres Park klar til kamp

Af: AGF - 24. maj 2020, kl. 9:25

Kom til Ceres Park i næste uge og sæt dit præg på tribunerne inden fodbolden starter igen - få for eksempel din egen gratis papfigur.

Når vi genoptager fodbolden med et lokalopgør hjemme mod Randers FC den 28. maj, bliver det som bekendt uden tilskuere.

Men nu kan fansene være med til at sikre, at Ceres Park alligevel bliver pyntet til fodboldfest. For vi inviterer nu jer fans til at pynte stadion med flag, trøjer, halstørklæder, tegninger, billeder eller hvordan man ellers gerne vil sætte sit mærke til kampene.

Web1 (1)

Det sker på tirsdag den 26.5 og onsdag 27.5, hvor vi - under kontrollerede former og efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer - inviterer fans til at komme ind på Ceres Park og pynte stadion op.

Tirsdag har vi åben fra kl. 13 til 16 og onsdag fra 13 til 19. Onsdag sætter vi en grill op, så man kan tyvstarte fodbolden lidt med en stadionplatte som mange har savnet. 

Gratis papfigur
I samarbejde med Arbejdernes Landsbank har man kunne hente en gratis papfigur som man kan bruge til udsmykning. Det kan man fortsat, når AGF Fanshoppen fra i morgen holder åben hele ugen, ligesom de også kan hentes på dagen. Se også denne konkurrence fra Arbejdernes Landsbank 

Instagram (29)

Når man har hentet figuren i AGF Fanshoppen, så kan man måske sætte ungerne til at male, printe et billede ud og hænge på eller måske dekorere med et halstørklæde inden man sætter den op på Ceres Park tirsdag eller onsdag i næste uge.

Den blanke papfigur er gratis og kan afhentes i AGF Fanshoppen, der har åben alle dage frem til kampen på torsdag og så lørdag igen. 

UGE22 (2) (1)

Den anden mulighed er, at man kan bestille en figur fortrykt med sit billede på, som vi - i samarbejde med STIBO - så sørger vi for, at den kommer ind på en god plads på Ceres Park for at pynte under kampen. Dette tilbud koster 200 kr. til produktionen af figuren med et billede på. Se mere her, hvordan man bestiller en personlig papfigur med sit eget foto på >>>>

De printede pap-figurer sørger vi så for bliver godt placeret på Ceres Park.  
Og sammen med den pynt som fansene selv sørger for, så vil det også være på Ceres Park til den næste hjemmekamp igen, når OB kommer til Aarhus næste mandag den 1. juni. 

Vi skal gøre opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at man kan få sit pynt retur efter kampen. 

Vi glæder os til et par hyggelige dage på Ceres Park og til at se flotte hjemmelavede pynt og hvad I ellers finder på skal pynte på Ceres Park, når fodbolden er tilbage.

Husk også vores Fælles Fodbold, der bringer dig sammen med andre fans - Sammen - hver for sig.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet