Kvartet kort-forlænger kontrakter

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 25. maj 2020, kl. 17:40

Mustafa Amini, Jakob Ankersen og Kevin Diks spiller som minimum sæsonen færdig for AGF, mens også Daniel Thøgersen fortsætter hen over kontraktudløb.

I forbindelse med, at sæsonen i 3F Superliga er blevet forlænget på grund af Covid-19, har Divisionsforeningen og Spillerforeningen lavet en aftale, hvor klubberne og spillerne kan forlænge eventuelle kontrakter med udløb 30. juni 2020, så de løber en måned mere og derfor resten af sæsonen.

I AGF har fire spillere kontraktudløb 30. juni. Henholdsvis Mustafa Amini, Jakob Ankersen, Kevin Diks, hvis lejeaftale udløber 30. juni og så Daniel Thøgersen, som pt. er udlejet til Kolding i NordicBet Ligaen.

For de tre af spillerne, så er der nu en afklaring på resten af sommeren. Det oplyser sportschef Peter Christiansen.

- Løsningen Divisionsforeningen og Spillerforeningen i mellem er fin, og Amini, Ankersen og Thøgersen har alle ønsket at være en del af den ordning. Det samme har Kevin Diks, men her skal vi omkring den klub, der ejer ham - nemlig Fiorentina, og da den italienske liga og meget af landet stadig er lukket ned, har det været kompliceret at få en aftale endeligt på plads med dem endnu, men vi regner ikke med, at det bliver noget problem, fortæller Peter Christiansen.

Dermed kan cheftræner David Nielsen altså råde over de tre førstnævne spillere resten af turneringens kampe, hvor den første er på torsdag, når vi genoptager fodbolden med et lokalopgør mod Randers FC i Aarhus. Desværre jo uden tilskuere, men husk, at du kan være med via Fælles Fodbold. Hent billet her >>>