Sent point i genstarts-premiere

Af: AGF / Foto: Getty Images og Nikolaj Rønnow - 28. maj 2020, kl. 23:39

Det var i specielle rammer, at der torsdag aften var lokalopgør i Ceres Park. Uden tilskuere på stadion, men med tusindvis hjemme foran til Fælles Fodbold. Og de fik et sent point at glæde sig over.

Efter en lang pause tog vi i dag hul på fodbolden igen, da Randers FC kom på besøg i en udsat kamp fra runde 21. Desværre uden tilskuere på grund af corona, men mange var med hjemmefra via Fælles Fodbold, hvor storskærmen strålede med opbakning foran Ceres Tribunen. 

Getty Images -1215851197

De digitale fans kunne se en lidt anspændt begyndelse på kampen, hvor begge hold skulle finde deres ben igen oven på den lange pause. Eller hænder, når det kommer til målmænd, hvor Randers målmand Patrik Carlgren lagde ud med nogen gode redninger på forsøg fra blandt andre Jon Thorsteinsson, mens også vores målmand Eskelinen var på arbejde, da Randers' Kamara forsøgte sig mod vores mål.

Med Zach Duncan i startopstillingen skulle midtbanen også lige finde sammen, men efterhånden som vi fik arbejdet os ind i kampen og Poulsen og Duncan tog fat i midtbanen, så røg vores unge australier ind i en tackling, der ramte ham så uheldigt, at ham måtte gå skadet ud og lade sig erstatte af Mustafa Amini, som straks tog fat på arbejdet på midtbanen. 

Getty Images -1215876610

Han kunne dog ikke stille så meget op, da Randers-østrigeren Simon Piesinger fangede bolden midt på banen og førte den frem før han langt ude fra hamrede til den og ind gik bolden. 0-1 til Randers, der fik færten af noget og begyndte at presse og vi så lidt shaky ud efter Randers' scoring. Men Eskelinen fik reddet en stor chance, så stadig 0-1 ved pause.

Fra 2. halvlegs start var det os, der kom bedst ud af de corona-indrettede omklædningsrum og efterhånden fik vi arbejdet os bedre og bedre ind i kampen med flere og flere gode muligheder og spillet blev bedre end i første halvleg. 

Getty Images -1215858073

Midt i anden halvleg kom Bundu igennem, men blev tacklet i skudøjeblikket af Randers' målmand. Kort efter var han endnu tættere på at udligne, men hans afslutning tæt under må blev igen reddet af en velspillende målmand Carlgren fra gæsterne. 

Men så - i overtiden - satte vi det måske kampens måske mest flotte angreb sammen, da Ankersen strøg igennem på kanten og flot fandt Patrick Mortensen i feltet. Og Mortensen inderside svigtede ikke og udligningen var en realitet. 1-1, der også blev kampens resultat.  

Med det ene point ligger vi fortsat nummer tre med seks point ned til Randers FC på syvende-pladsen uden for top seks. Dermed kan vi endegyldigt sikre os en plads i mesterskabsspillet, når vi mandag spiller hjemme igen, hvor OB kommer på besøg.

Getty Images -1215964269

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet